UA to Calgary🇨🇦
-
Даже ума не приложу как я этой дичью лютой лет 15 прльзовался😅😅 а ваши коврики - это масс маркет, кто любит подзасрать авто, вылить кофе и тд. Еще раз повторюсь: не льстите себе что они «классные»😉 но судя по вашему общению - не ваш конек признать чтото… за нахвал «своего болота» - респект)) на этом всё
-
Я понятия не имею, что такое вудуеком😁 Наши коврики шьются в Эдмонтоне, никакой алибабы и рядом нет😉 И они точно лучше того треша, что предлагает канадиан таир в лучшей стране мира😉
-
А типо говно с 1688 и алибаба лучше будут? Наверное купил курс вудуеком?)))
-
Хотяяя, если не хватило ума подключить шопифайпейментс то все может быть))
-
🤣🤣🤣 знаешь что такое шопифай и не знаешь что такое вудуеком, дада я поверил
-
Предлагаю по аналогии с битвой подушками устроить вам битву ковриками, чтобы решить, чьи лучше.
-
где нашел по итогу?
-
Пропоную Вам рекламу в каналі ⬇️ 💛 УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА 💛 • Активна жіноча аудиторія • Якщо цікаво,пишіть адміну ➡️ @alena_alena_01
-
Привет,работаю в Калгари! Предоставляю услуги: ➡️ ТАТУ Фиксированная стоимость за проект, оригинальный эскиз. Прайс - от 80$ Портфолио: instagram.com/ghost_kingdom_art? ➡️ ФОТО От 20ти обработанных фото, Помогу с созданием образа и позами. Прайс - от 60$ Портфолио: www.instagram.com/ghost_kingdom_gallery? ➡️ КАРТИНЫ МАСЛОМ Любой стиль, дизайн и размер. Прайс - от 70$ ➡️бесплатная консультация в лс
-
В той час як Українців закликають кидати свої роботи та їхати на краї світу задля низькваліфікованої роботи в клінінгу, офіціантами и т.д. задля PR, давайте я вам розповім як отримають PR китайці з Гонконгу. Це просто до теми того яке відношення демонструє Канада до жителів реально найбагатшого клаптика землі (Гонконг це найдорожче місто на світі) та їх жителів яких типу “притесняє” китайська диктатура. Перше - будь який житель Гонконгу який має паспорт може дуже легко та швидку зааплаїтись на Canada Open Work Permit за програмою “Canada Hong Kong Pathway”. Як тільки ви його отримуєте - їдете до Канади в БУДЬ ЯКУ провінцію (окрім Квебек) та на БУДЬ ЯКУ роботу влаштовуєтесь. Після 1 року роботи подаєтесь на Stream B - програму PR для жителів Гонкгонгу. Stream B application requirements: *Мати Паспорт Гонконгу *Бути в Канаді на момент подачі *Мати Опен вп *Мати намір жити аутсайт Квебеку *Англійська мова CLB 5 *Пропрацювати на будь якій роботі 1 рік *Мати будь яку вищу освіту (Канадійську або китайську підтверджену WES) Все! Програма діє давно, та діятиме ще до кінця 2026 В той час як саме китайська громада добилась цієї програми для свої співвідчизників, наша громада замість того щоб денно та нощно писати звернення та давити на міністрество міграції Канади бо час для тих ото приїхав за Куает спливає, та ці люди абсолютно не захищені, вони дають майже неможливі поради кидати все та їхати бог зна куди отримувати ПР через Tier 4 працю. “Ми страждали - давайте тепер і ви”. Я нагадаю що 13-14 років тому, ПР було отримати не то що легко, це була "прогулка по парку", всі мої знайомі ПР отримали прямо в Київі після 30 хвилинної бесіди з консулом, саме так це виглядало ще недавно.
-
Я кстати про это ещё давно упоминал что для Гонконгцев здесь изи легализация
-
А вот индусы , а вот китайцы . Ну не надоело. Есть то что есть. Дадут больше то хорошо. Нет то так вывезем
-
Та харе
-
Вот поэтому мы и отличаемся от китайцев или индусов. Вот поэтому похеризм как в рашке и привел к тому как мы живем
-
Ок , значит если верить то благодаря диаспоре открыли кует но это не мешает их хуесосить. Это сплоченность ?
-
Я вижу это иначе
-
Имеется ввиду сплоченость общества, а не отношение к халяве
-
Нет , а вот у других, нужно больше, все что криво лежит и даже не криво . Если не скажут то нужно все забрать, даже если не нужно
-
Наймають зараз! Потрібен персональний помічник РОБОТА В КАНАДІ/США!!! Доступний зараз (неповний робочий день/повний робочий день) Оплата - $35-$40 на годину ($750 на тиждень) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені 🙏
-
Доброго дня. Наша команда має 8-ми річний досвід дітейлінгу автомобілів в Україні та Польщі. Зараз ми вирішили я продовжити цю справу в Калгарі. Наше приміщення розташоване в центрі Калгар (район Chinook Centre) та воно занадто велике для нас. Наразі ми шукаємо однодумців, що вирішили створити власну справу у авто індустрії для спільного використання приміщення та спільної його оплати. Ми б p задоволенням поділили цей простір с тим, хто виконує: ремонт авто електрики, встановлення електрообладнання; заміну/ремонт авто скла; PDR тощо.
26 Jan 2023, 06:42
70296/105480
24 minutes ago