UA to Calgary🇨🇦
-
вот да, я это стал замечать когда чуть набрал в мышечной массе. раньше никогда не потел сильно и не чувствовал жару так сильно
-
Добрий день! Мене звуть Дмитро! Працюю менеджером в Chinook Telus Flag store. Якщо у вас є якісь запитання щодо інтернету, тв, секьюріті, мобільних планів чи девайсів (таблети, телефони, годинники, навушники) звертайтесь в особисті. Працюємо з TELUS/KOODO провайдерами. Можна отримати телефон та тарифний план за вигідним умовами (весняні знижки). 34$/50gb 29$/20gb Як нас знайти? Перший поверх Chinook mall поруч з TimHortons.
-
А скок ты был и скок стал?
-
Доброго дня. Наша команда має 8-ми річний досвід дітейлінгу автомобілів в Україні та Польщі. Зараз ми вирішили я продовжити цю справу в Калгарі. Наше приміщення розташоване в центрі Калгар (район Chinook Centre) та воно занадто велике для нас. Наразі ми шукаємо однодумців, що вирішили створити власну справу у авто індустрії для спільного використання приміщення та спільної його оплати. Ми б p задоволенням поділили цей простір с тим, хто виконує: ремонт авто електрики, встановлення електрообладнання; заміну/ремонт авто скла; PDR тощо.
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - нарощування волосся; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Доброго дня. Наша команда має 8-ми річний досвід дітейлінгу автомобілів в Україні та Польщі. Зараз ми вирішили я продовжити цю справу в Калгарі. Наше приміщення розташоване в центрі Калгар (район Chinook Centre) та воно занадто велике для нас. Наразі ми шукаємо однодумців, що вирішили створити власну справу у авто індустрії для спільного використання приміщення та спільної його оплати. Ми б p задоволенням поділили цей простір с тим, хто виконує: ремонт авто електрики, встановлення електрообладнання; заміну/ремонт авто скла; PDR тощо.
-
Організую онлайн-тиждень з освоєння затребуваних IT-навичок для дітей та підлітків! Проводиться безкоштовно в онлайн-форматі👩🏼💻 Вивчимо один із напрямків на вибір: створення ігор та мультфільмів, розробка сайтів та додатків, дизайн сайтів та логотипів, цікава математика. В рамках онлайн-тижня будуть: IT-профорієнтація, урок з викладачем, на якому створите свій проект, курс з нейромереж та інші активності🙂 Дитина розширить кругозір, покращить успішність у школі, зможе працювати з сучасними програмами та інструментами, стане самостійнішою 👌 Встигайте записатися та отримати посилання, щоб брати участь😊
-
I was having a set back in my financial aspect not until a friend introduced me to this platform now my pocket is loaded, keep the good work Mr Donald t.me/+mCd6gEkCs4U3ZTI0
-
Another amazing withdrawal today, I really do appreciate your guides Mr Donald thank you so much ❤️ sir t.me/+mCd6gEkCs4U3ZTI0
-
Кoмy интepeceн дoпoлнитeльный дoxoд yдaлённo, пoдpoбнocти в личныe сooбщения! Пpoсьба, млaдшe 18 нe писaть! Этo нe наpкoтики,и не экскорт.
-
@ZebraPet а ты говоришь работы нет
-
Да, уебаны, сначала шлют пост работа от 14 лет, ниже шлют вакансию на вебкам