UA to Calgary🇨🇦
-
О. Спасибо. Это как раз то что меня интересовало, а не сроки вклейки. Значит +1 что пермит с даты пересечения границы. Спасибо
-
Ні я не хочу чекати пів року!!!! Це така реальність яку ви чомусь не хочете сприйняти
-
У мене все. Я не буду вас ні в чому переконувати. Хочете чекати пів року, то ващі справи🤷🏻♀️
-
А Польща єдина країна у світі? Ми надсилпли паспорти до іншої країни🤦🏻♀️
-
Запрос на паспорт - 21 сентября. Визу W-1 вклеили 10 октября - на 3 года с 21.09.22 по 21.09.25. Электронный Work permit на эти же даты. Прилетели в Калгари 01.11. В аэропорту выдали Work permit на 3 года с 01.11.22 по 01.11.25.
-
Вище вже двоє спростили ващі твердження. Та й ви ж ще не пройшли цей шлях🤷🏻♀️ а ми тут всі в Канаду так попали, телепортом без документів. Доречі я ще в Європі)
-
На здачу біометрії в Кракові, але не на вклейку !!!!!!
-
Інших візових у Польші немає, не пишіть дурниць.
-
А чого ви сумніваєтеся? Я вам написав реальний стан справ на зараз. Вам що з Канади видніше? Чи ви вважаєте що я вас дезинформую? Не розумію
-
Мама сдала в Варшаве 21 октября, за неделю вернулся с вклееной визой. Тоже пугали, что ждать 4-6 недель. Мы вклеивали детям без запроса в конце сентября, тогда сами работники визового так советовали. Сейчас так нельзя, паспорта возвращают, в визовых висят объявления, не присылайте паспорта детей без запроса. Рисковать или нет, конечно, каждый решает сам, просто делюсь информацией.
-
t.me/businessUSAandCanada
-
Я конечно извиняюсь но вы задаёте столько вопросов не перечитывая ничего до этого, что создаётся впечатление, что вам нянька нужна.
-
Термін візи був на 1,5 року і WP теж дали на 1,5
-
Кому дорого покупать сигареты в Калгари могу продать! Блок 70$(10 пачек по 20сиг) Есть лишние! Есть ментоловые и обычные. Пишите в личку
-
Вище дівчина назвала терміни. І ще раз кажу, є інші візові. Але якщо хочете чекати півроку, то ваші справи
-
Думаєте менші терміни??
-
Я не буду вас переконувати, але можна все зробити раніше 🤷🏻♀️ можна ж вклеювати не тільки в Варшаві, хоча я сумніваюся що там прям такі терміни як ви пишите
-
Ну вот, а вопрос был совсем о другом. Кстати какие билеты брали? Кудой и сколько денег если не секрет?
-
Нет, ждём свой рейс
-
Вы уже в Канаде?
26 Jan 2023, 06:42
7093/105480
14 minutes ago