UA to Calgary🇨🇦
-
Москва 😂
-
Можно поинтересоваться из какого города ты родом?
-
Она ж не знает, я убегаю тайно от встречи с ней, а ты контору палишь
-
Нет, просто у таксиста магистра проблемы с самооценкой
-
Ну так, яка різниця 🤦🏻 тобто країна-гвалтівник росія століттями ВБИВАЛА Україну, людей і культуру (роблячи теж саме з другими сусідніми народами). І зараз продовжує вбивати. І єдина причина того, що і в мене, і в тебе перша мова російська тільки в тому, що Україна сторіччями була в окупації, і ні ти, ні я, НЕ є російськомовними, а русіфікованими українцями. Але тобі це до сих пір незрозуміло. І ти мене ще про якусь твою українську ідентичність говориш 🤦🏻 В тебе російська ментальна ідентичність. І твоя БИДЛЯЧА, типова «раша-стайл» манера говорити у твоїх аудіо-повідомленнях, лише підтверджує усе, що я казав вище. І ти явно не військовий у окопі, як тут вище пред’являв чи ти, чи ще якісь малорос (військовим не до вивчання мови, їм виживати треба), ти - типове рашістське бидло, мабуть із українським паспортом. І ще, наостанок, коментуючи типову тупорилу маячню вище: з України я виїхав у 2017, без наміру повертатись, що не відміняє мого розуміння з приводу укр.мови і моїх регулярних донатів на ЗСУ. Будучи вчителем англійської мови, я нею «трохи» володію. Розмовна українська в мене поки що не дуже, але я краще буду розмовляти поганою українською, ніж гарною мовою країни-дегенерата. На цьому моя розмова з тобою та з де якими іншими малороськими бидланами тут is over. Ти можеш подовжувати записувати свої хамські, бидлячі повідомлення, але слухати ці гопнічні висіри я звісно більше не стану.
-
Та куда там тебе...сходи в yuk yuk пошути
-
Кстати, звездные войны лютое ГОВНО, лучше бы эту хуету обсудили
-
Так разведись
-
Молодец, донать дальше, если ты делаешь это не напрямую а всяким волонтёрам то спешу тебя расстроить до армии там ничего не доходит, но волонтёры легко получают в подарок часы машины и квартиры, да и государство срать на тебя хотело, донать не донать, паспорт ты новый не получишь пока не вернёшься в Украину, а вернёшься в Украину придётся защищать её по настоящему а не на словах
-
Це, до речі, канадська фішка - коли хочеться комусь навалити, запрошують на спаринги. У нас на роботі теж був один, мма боєць, до речі. Наче й нормальний, але впертий і не завжди мав рацію. То усіх, хто його дратував, він зазвичай, запрошував культурно на спаринги
-
Дай пусть твою тюль говяжью потягает, впадлу что ли?
-
Ну Юль ну физиологически невозможно, ну что ж ты такая глупая то
-
А ты попробуй с ним и опередишься