UA to Calgary🇨🇦
-
Всем привет! 31-го июля в 8 утра можно забрать матрасс квин сайз за 100 долларов. Матрасом пользовались год, хороший, ортопедический из магазина Mattress Mattress Downtown
-
Причём я люто ненавижу рашку. Я люблю Украину, но я люблю в ней то, к чему государство не имеет никакого отношения. Я уважаю ВСУ, они титаны, но это обычные люди, государство всю свою жизнь от этих людей отмежовывалось и в успехах ВСУ я не вижу причастности государства, которое развалило армию, обворовывало и продолжает обворовывать сейчас
-
Ну мадяри записані як «усі» в моєму списку, але то таке
-
Люди різні. На початку вторгнення було достатньо людей які наводили ракети, шпигували і тд. І вони теж українці. І це в їх доми вторглись. А не рандомні найманці які пішли заробити взагалі від третьої сторони, як відбувалося в кожній війні і всі часи. Це ж не означає що всі такі. Тому якщо і є такі казахи то це такі ж підараси як всюди, а не «казахи».
-
-
патриот в кавычках, естесно
-
Еба вас триггернуло, пацаны) я уже даже не влезал в дискуссию) один патриот набросил гамна и вы как быки на красную тряпку))
-
Не не не братва, я лучше пойду в Калинке куплю шеколпдку Алёнка
-
Так в нахуя зброя якщо людей немає які хочуть з нею ставати. А хто захоче коли все зо сімʼя отримає це «зник безвісти». Навіть після сперті гарантій немає
-
На жаль, перемагати треба було до того як росія нормувала виробництво і скентувалася з усією шайкою азіатів які з радістю допоможуть ангаром дронів за балон газу