UA to Calgary🇨🇦
-
Тоді виконувати умови контракту
-
ну а як ми не можемо нікого знайти, і нам вже треба через пару днів зʼїджати то що робити?
-
Ничего, скоро вы смените пластинку, уже 75% людей не считают ухылянтство чем-то негативным
-
От як не знаю хто як, в кого який досвід. Але все що я в наші групи викидаю що б продати, продається швидше ніж на маркетплейсі
-
Чи на маркетплейс
-
Навіть віддалено ви можете постити це тут в групах і на фейсбуці
-
😅😂 Навіть якщо ви не встигнете знайти когось до виїзду - оплатити один місяць і за цей місяць знайти когось це теж варіант
-
😅 напишіть ще ідеї
-
We currently have early appointment dates available for , June, July, August September《2024》available for; Vancouver Ottowa Calgary Toronto Halifax Brampton Message us now with your appointment location
-
73% ты хотел сказать?
-
Котыкы Адмирала генерала капитана Залупного тот что непрыдатный напали на человека. Вдвоем на одного...
-
Предлагаю справжним патріотам приєднатися до лагідної мобілізації
-
Конечно есть те кто до 30 заработал, есть кто в наследство получил, родители купили, но для большинства молодёжи самим заработать в Киеве на конуру не получиться. В Кривом Роге на криворожскую квартиру и так далее. Я не могу говорить за всех, нет у меня статистики, только личные наблюдения. В Украине обычному человеку нереально легально жить на уровне среднего европейца, даже того же поляка
-
А навіть якщо і закінчиться, пройдуть вибори і вся зелень зникне і потім хєр знайдеш кого шоб притягнути до відповідальності за такі закони