UA to Calgary🇨🇦
-
Конечно есть те кто до 30 заработал, есть кто в наследство получил, родители купили, но для большинства молодёжи самим заработать в Киеве на конуру не получиться. В Кривом Роге на криворожскую квартиру и так далее. Я не могу говорить за всех, нет у меня статистики, только личные наблюдения. В Украине обычному человеку нереально легально жить на уровне среднего европейца, даже того же поляка
-
А навіть якщо і закінчиться, пройдуть вибори і вся зелень зникне і потім хєр знайдеш кого шоб притягнути до відповідальності за такі закони
-
да бля, да все вони розуміють шо ніхто не буде повертатись на могилізацію і навіть таким способом нікого не вернеш. це просто узаконюють мародерство шоб собі як завжди напиздити максимально на людях які не зможуть ніяк цьому завадити, от і все. по тєлєку пиздять шо демографічна криза, повертайтеся, бла бла бла. а самі тим же часом забирають в людей останнє і людям нікуди і ні за чим буде повертатись навіть якшо закінчиться війна
-
Слушай, вот на просторах интернета нарыл такой видос, где типо казахи чуть-чуть надхуярили каких-то человеков, и в паблике мнения разделились: одни пишут, что это русские свинособаки, а другие пишут, что это никакие не руссосвиньи, а тоже казахи. Что скажешь? Ты же казах?
-
В Киеве я зарабатывал от 1 до 2х тысяч евро, на аналогичной должности большинство в том же Киеве получали в 2 раза меньше. Квартиры стартовали от 50 новые и от 30 за конуру после алконавтов в хрущовках. Без посторонней помощи молодой семье сколько батрачить нужно чтоб это единственное жильё купить посчитать не трудно
-
В мене є устойчівоє мнєніє, що в тих умовах, в яких зараз опинилася і знаходиться бідна Україна, винуваті три особи, все інше це вже результат їхніх дій або навмисної бездіяльності та службової халатності. Це зеленський, татаров та єрмак, а також мудрий нарід який привів їх до влади!
-
Я ищу на первую половину августа квартиру на две недели...вас это выручит?
-
де ви бачили притензії?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
серйозно? я цим і займаюсь вже з 1го числа дякую
-
Замовляєте новий лист що бенефіти дійсні, дзвонити на гарячу лінію Потім з листом, картою бенефітовою і пруфом адреси ідете в сіті хол і вуаля, ще один рік
-
Та же схема, что и в прошлый раз, только теперь надо notice of assessment после подачи налогов за прошлый год, он у вас в кабинете CRA
-
А его продляют все с теми же документами что и в первый раз (proof of coverage)? Мой fair entry до января
-
Треба максимально 30 днів до закінчення, тоді можна продовжити
-
Нічого, головне що раніше як 30 днів до закінчення не можна зробити