UA to Calgary🇨🇦
-
В Киеве я зарабатывал от 1 до 2х тысяч евро, на аналогичной должности большинство в том же Киеве получали в 2 раза меньше. Квартиры стартовали от 50 новые и от 30 за конуру после алконавтов в хрущовках. Без посторонней помощи молодой семье сколько батрачить нужно чтоб это единственное жильё купить посчитать не трудно
-
В мене є устойчівоє мнєніє, що в тих умовах, в яких зараз опинилася і знаходиться бідна Україна, винуваті три особи, все інше це вже результат їхніх дій або навмисної бездіяльності та службової халатності. Це зеленський, татаров та єрмак, а також мудрий нарід який привів їх до влади!
-
Я ищу на первую половину августа квартиру на две недели...вас это выручит?
-
де ви бачили притензії?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
серйозно? я цим і займаюсь вже з 1го числа дякую
-
Замовляєте новий лист що бенефіти дійсні, дзвонити на гарячу лінію Потім з листом, картою бенефітовою і пруфом адреси ідете в сіті хол і вуаля, ще один рік
-
Та же схема, что и в прошлый раз, только теперь надо notice of assessment после подачи налогов за прошлый год, он у вас в кабинете CRA
-
А его продляют все с теми же документами что и в первый раз (proof of coverage)? Мой fair entry до января
-
Треба максимально 30 днів до закінчення, тоді можна продовжити
-
Нічого, головне що раніше як 30 днів до закінчення не можна зробити
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
I received my payout today and I’m so excited all thanks Mr Donald Weaver, who made it possible. t.me/+yWE8PwdXevo0N2M0
-
Я где-то слышал что по бенефитам только 1 раз можно сделать fair entry