UA to Calgary🇨🇦
-
Единственное, микро комментарий для людей , которые планируют посетить горячие источники. Давайте все же помнить -это природный источник, охраняемый государством и также это место посещения для отдыха, а для кого-то и для терапии. Поэтому громко вести себя там не стоит, кричать, нырять, брызгаться и т.д Ни в коем случае не пытаюсь быть занудой. Прошу отнестись с пониманием и с уважением к другим людям✅
-
Дякую!!
-
Дякую велике! Я напишу в особисті, якщо можна, якщо раптом матиму питання
-
канадське бла бла кар - poparide, обійдеться в районі 20 дол для кожної, автобус з калгарі здається 45 для кожного Тепло одягатися, є піші ходи, я була тільки на одному tunnel trail здається називаттся.. ( 40 хв, не важко сильно, просто слизько, кажуть мати при собі bear spray, але в нас не було) + були знайомі на термальних чи то гарячих водойм, правда хз де, ну і від банфу до цього знаменитого lake loise 60 км, не знаю як добиратися, на жаль, це все шо я знаю 😄
-
Привіт! Можливо хтось їхатиме завтра в Банф? Нас з подругою двоє, ми приїхали з Торонто, були б раді компанії, або принаймні корисним порадам;) наперед дякую
-
Дякую Вам
-
Но в реджистри тебе могут сказать что нельзя, а могут сказать, что можно год. Тут такие же госработники бывают как и везде. Работающие наотьебись
-
Можно 3 месяца
-
Доброго вечора. Допоможіть будь ласка у такому питанні, чи можна якийсь термін їздити по українських правах у Калгарі?
-
Та вони ще нас переживуть 😆