UA to Calgary🇨🇦
-
Конечно просто курс чуть ниже.
-
Обмінюйте в Канаді і не слухайте ніяку дурню, що євро, що долар нормально можна обміняти в Канаді і по кращому курсу. До того ж, якщо у Вас є картки європейських банків, можете просто знімати у Канаді через банкомат, курс буде ще кращий, ніж при обміні. Курс обмінника зараз десь 1.32 +5 доларів комісія. Я знімаю у банкоматі і виходить по 1.34 і це вже з урахуванням комісії за зняття 3-3.5 долари
-
Все, дякую
-
Тобто євро також? А то попередня відповідь ,ні, так турбуюся🤯
-
Це не зрозуміло, як довго роботу буду шукати, доведеться витрачати, але обміняти їх як? Долари США там на канадський міняти можна?
-
Тільки долари можна обміняти?
-
Тратить
-
Лучше в европе поменять часть. А так деньги в долларах проще держать если не собираешься
-
Доброго вечора, дорогі українці! Ми сім‘я з Чернігова, прибуваємо до Калгарі 1 грудня. Підкажіть будь-ласка, чи можна буде євро обміняти на канадський долар там на місці? Не знаю, як краще зробити і як правильніше? А також питання стосовно декларації коштів в Канаді, там відсоток знімається, якщо декларувати чи ні?
-
❗️Шановні співітчизники та калгарійці, Як що вам потрібно відправити гроші близькім і рідним в Україну, можу з цим допомогти. 💱💲💱💲💱💲💱💲 Відправлю на картку Моно (без комісії) чи на картку Приват (з невеличкою комісією) По честному курсу. ✅ Від вас кеш в CAD в Калгарі. Кому цікаво, пищить в приватні повідомлення.
-
Кто пользуется Fido ?
-
Дякую дуже, звернусь у walk in
-
Вам нужно найти себе терапевта, обратится к нему, после чего он проведет обследование и если убедится что нужна помощь специалиста, направит к специалисту.. но это все займет не одну неделю. Ну либо Walk in, смотря что с ребёнком