UA to Calgary🇨🇦
-
Это мясо тцкшника вместо свинины сюда как-то попало
-
О v8 я таки мечтаю, но причем тут остановка так и не понял
-
Если получаеться переехать и нравится Американский стиль жизни,то все будет хорошо 💯,про страховку и все дорого это для тех кто не был и не понимает как это работает,на улице трупов нет,негры и пистоли это наверно от штата зависит,но я пока не видел,и это очень важный вопрос определится со штатом.Но в целом это тяжело сравнивать. Могу сказать за Флориду,для новичка или семьи без Английского и с небольшим но капиталом,тут можно стартовать,возможно плохо но решить можно практически любой вопрос,хочешь права американские с 0 знанием,легко,хочешь справку с поликлиники легко,плати и в перед. Но,человек может и имеет возможность выжить и найти элементарную работу. Если у тебя есть права иди крути баранку и это уже возможность,есть прямые руки? Иди со старта в Хендимены,полно видео на ютюб и там не маленькие деньги,женщины не могут найти работу без англ?легко полно объявлений нужны наня или домработницы для наших,вообщем со старта выжить больше шансов,а документы это время и деньги. Не все же в Канаде работаю из дома на Американские компании,некоторые мечтают о v8 на остановке -30)
-
от голодной канадской жизни еще не такое сделаешь
-
боже блять нахуй ты это сюда спамишь. это как касается кого-то из нас вообще?
-
Привіт! 🌟 Я твій майстер Лазерної епіляції - Марина! The Luminous Hair Removal Studio пропонує тобі свою поміч! Літо в самому розпалі, тож ти встигаєш поринути в світ свободи від небажаного волосся☀️🌈🔥 Спеціальні супер пропозиції на комплекси діють тільки для нових клієнтів 🧚🧚♀️🧚♂️: - Ноги повністю & глибоке бікіні & пахви 300$‼️ - Голені & глибоке бікіні & пахви 200$‼️ - Глибоке бікіні & пахви 125$‼️ - Глибоке бікіні & голені 150$‼️ Чому обрати саме мене? 🌟 - Висока якість: пропоную IPL та Diode лазер. Швидкість та якість процедури, реальний помітний результат вже після першої процедури - Затишна атмосфера: моя студія розташована в Eternal Beauty Institute , за всіма європейськими стандартами. Ідеальна дівчача бьюті зона, де ти відчуєш себе королевою👸🥰 Запрошую тебе до моєї затишної студії за адресою: 📍 3333 8 St SE, Calgary, AB T2G 3A4, Canada 💌 Пиши в приватні повідомлення для додаткової інформації та запису💌❤️ Поспішай, місця обмежені! ❤️
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Вітаю усіх! Мене звати Юля, працюю в Калгарі в автосалоні Northland KIA. З радістю допоможу усім бажаючим в придбанні автомобіля та оформленні всіх відповідних документів. ✅Можливість кредитування АВТО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ $0 СAN ✅ Авто відповідно до вашого бюджету ✅ Нові та б/у авто, різних марок та моделей ✅ Страхування авто та реєстрація на місці ✅ Гарантія автомобіля 5 років ✅ Безкоштовний тест драйв ✅ Сервіс ✅Повний супровід до та після придбання автомобіля Нехай покупка вашого автомобіля буде легкою та приємною, де ви будете впевнені, що ви зробили правильний вибір🤗😊 Звертайтеся, буду рада допомогти кожному! 😉 3689964960 Юлія Козловська Northland KIA, Calgary Ліцензія AMVIC