UA to Calgary🇨🇦
-
🔥День Незалежності України У КАЛҐАРІ🔥 Конгрес Українців Канади- відділ міста Калґарі запрошую вас святкувати 🇺🇦ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ🇺🇦 Минулого року було понад 2000 відвідувачів, тому ми вирішили зробити цей рік ще масштабнішим! Приєднуйтесь до святкування Дня Незалежності України 24 серпня 2024 року. На вас чекає: ✨Незабутня програма з творчих виступів ✨яскравий ярмарок ✨заходи для дітей, ✨українська їжа і торговельний ринок ✨а також фотозона 🤩A ще, ми дуже раді що в цьому році ми будемо подавати преміальне українське пиво в нашому Пивному саду ♥️І звісно розіграші та подарунки Якщо ви хочете виступити, представити свою продукцію чи стати волонтером - заповніть форму і разом ми створено це українське свято! Форма для виконавців Форма для вендорів Форма для волонтерів Святкуйте День Незалежності з нами! Слава Україні! Слава ЗСУ!
-
О, снова новости обо мне)))
-
Сидишь блядь жалуешься в чат уже 2 года что жизнь невыносимая
-
зимував всю зиму тут. кайфував від зими. чесно
-
У тебя же 3 вышки из Украины, что помогло тебе твоё образование?
-
А может быть тебе и вправду 14...
-
Украинское образование эвалюируется по местным стандартам во всех странах? Благодаря нему получишь работу на хорошей позиции?
-
Оооо....снова здарова
-
Какое образование твои дети получат в Украине чтобы потом не работать на рынке?
-
Канада для детей????? Ты уверен?))) изучал вопрос хоть поверхностно?)
-
США? А чего ты тогда не в США или в Европе? Документы не дают, ути бозе мой, а Канада дала ворк пермиты миллиону Украинцев, да, к сожалению нет прямого пути к виду на жительство но других вариантов очень мало
-
А куда едут люди которым нужна безопасность в плане документов и хорошее будущее для своих детей?
-
Да...тебе сложно позавидовать
-
то что думаю то и несу
-
Господи, да что ты несёшь?
-
крім того мені взагалі потреби нема виходити з дому в холод тому якось посрать. хоча виходив канєш бо прикольно і канадська зима мені подоб
-
ой блять, про ці -30 тільки якісь тряпки ниють. то літом жарко їм, то зимою холодно. на лижі став поїхав і все заєбісь один раз за зиму було -30 і вони вже ниють як їм холодно
-
не в ніч) але з самого раненьку щоб бути хоч пару годин на звязку з тімою