UA to Calgary🇨🇦
-
Job Openings: Administrative Assistant, Data Entry, Customer Service We are excited to announce that we are currently accepting applications for the following remote positions: Administrative Assistant, Data Entry, and Customer Service. These roles offer a competitive hourly rate. Our company values work-life balance and offers flexible scheduling options to suit your needs. Qualifications: - Basic typing skills - Ability to follow instructions effectively To apply, submit your application as soon as possible. Start date is immediate upon hire. For more details, please send me a direct message. Serious inquiries only.
-
Увага! Відкриваю безкоштовний IT-event зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм для дітей та підлітків у форматі online👾 Дитина навчиться самостійності, покращить успішність у школі, познайомиться із сучасними програмами та інструментами! У event включені: допомога у виборі професії, урок з викладачем, на якому створите свій проект, міні-курси з чат-ботів та нейромереж, а також інші активності🙂 Пишіть, кому надіслати посилання😉
-
Бо Канада скорее всего обворовала Пани Юлию знатно.
-
Давай завтра, мне на смене будет скучно как раз
-
Я сегодня любезно пообщалась с 270 людьми, давай в другой раз спросишь, а то мне ещё два дня отработать, не могу остроумно ответить, пойду посмотрю в потолок
-
К тебе не было этого реплая. Устала я сегодня пиздец просто
-
Не ты...выше писал свои доебки андрей
-
Остались барные стулья и кровать, налетайтеа то потом опять скажут, что хотели купить, а я такая сякая...
-
Теперь я ещё и алкашка у вас тут...