UA to Calgary🇨🇦
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/who-needs-study-permit.html
-
Дякую, знайшла на офіційному сайті інформацію
-
Казали, якщо курси до 6 місяців - стаді перміт не потрібен
-
Чоловік готувався з двох книжок англійської і української. Теорію сдав на українській з першого разу. Нічого не казав за переклад. Все доступно ясно
-
А когда проходишь тест на рус вопросы как через переводчик написаны? Или норм?
-
www.drivingtestcanada.ca/practice-driving-test/state/alberta
-
Добрый вечер! Подскажите где можно потренироваться теоретические задание на driver’s licenses?
-
Здравствуйте, меня зовут Ирина, я, мастер маникюра в династии, приглашаю любителей красоты на маникюр комби с покрытием гель-лаком! Если вы хотите качественный маникюр, вам нравятся невообразимые дизайны или же нежные ухоженные ноготки - буду рада видеть вас у себя!) Принимаю на дому, а так же выезжаю на дом! Для записи пишите в телеграм, или звоните по номеру (368)9977228
-
Другий пункт
-
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка, чи можна брати навчальні курси по професіям з ворк пермітом що нам видали в аеропорту? Чи потрібно подаватися на стаді перміт?
-
📌Цей чат створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. →→→→→→→→→→ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: Telegram Instagram Група в Facebook Instagram USA & Canada →→→→→→→→→→ Просимо Вас перед кожним оголошенням, добавляти # Навігація по #️⃣: #робота – пошук роботи, вакансії; #новини – цікаві події, акції, новини Канади та світу; #допомога – пошук допомоги або її надання; #житло – пошук, оренда, продаж житла; #підкажіть – пошук різної інформації; #знайомства – пошук нових друзів, а можливо і коханих😉.
-
Щось не схоже на 20 км. Приблизно 10км на CTrain зі станції City Hall з центру
-
Допоможіть розібратись як це працює
-
Я переводил с помощью приложения PaySend с канадской дебит карты на Приват24, все было гладко из без пыли
-
Кто может подсказать как деньги перевести с канадской карты на европейскую или украинскую.