UA to Calgary🇨🇦
-
Вот жене кешбека 150 дол пришло за неполный год
-
Может не покушал, или недоспал
-
Та оно возбужденное, скоро попустит обратно нормальным станет😂
-
Так то твои проблемы, а не костко
-
Карточку делаешь cibc костовскую отдельно (прям в самом костко) и туда кешбек капает
-
Ну так это же проблемы уже тех у кого не у всех?)
-
Костко в 4 минут от дома
-
А как оно вообще возвращается? Бо я хз
-
Есть продукты которые в условном волмарте дешевлей, факт, но типо по остальным позициям, таким как мясо и т.д
-
Я ж говорю мне только кешбеком вернулось больше чем стоимость того мембершипа
-
На вулиці вже літо, а ти все ще не підстригся? Тоді тобі до мене: я барбер з України і я зроблю для вас якісну недорогу стрижку, діють знижки за гугл відгук та промоакції якщо стрижка + борода 🤗 Пишіть, підберемо зручний час ⏱️ 📍 228 14 Ave SE, T2G 1C7, барбершоп „Prime Barbers” 💈Instagram: www.instagram.com/ivanusbarberus?igsh=MXJvaXVqYWp5Zm9oeg%3D%3D&utm_source=qr Буду радий новим клієнтам 🤝
-
⁉️‼️ШУКАЄШ АВТОМОБІЛЬ⁉️⁉️ Нехай покупка вашого автомобіля буде легкою та приємною, де ви будете впевнені, що ви зробили правильний вибір🤗 📌 Нові та вживані авто, різні марки та моделі 📌 Страхування авто та реєстрація на місці‼️ 📌 Гарантія 5 років та безкоштовний тест драйв 📌 Програма для НОВОПРИБУЛИХ ‼️ 📌 Вигідні умови кредитування ( низька % ставка) 📌 Повний супровід до та після придбання автомобіля‼️ 🔥‼️НАЙГОЛОВНІШЕ ‼️🔥 🔥Можливість кредитування АВТО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ $0 СAN‼️🔥 (Підхід до кожного індивідуальний - під ваші потреби та ваш бюджет) Звертайтеся, буду рада допомогти кожному!😉 3689964960 Юлія Козловська Northland KIA, Calgary Ліцензія AMVIC
-
Друзі, привіт! Запрошуємо вас доєднатись до нашої поїздки 11 Серпня в чарівний Кананаскіс! Grotto Canyon – це мальовничий 7,1-кілометровий маршрут (орієнтовно 3 години) початкової складності, де ви зможете насолодитися захоплюючими краєвидами, спостерігати за птахами та відчути справжню гармонію з природою. Незалежно від пори року, цей каньйон дарує незабутні враження від зустрічі з дикою природою. Spray Lake - водосховище, яке утворилось після з’єднання декількох озер уздовж річки Spray. Розташоване на висоті 1720м між гірськими хребтами Goat Range та Three Sisters, водосховище оточене неймовірними пейзажами, що робить його ідеальним місцем для фотографій та милування природою. Goat Pond - частина великого гідроелектричного проекту Spray. Водосховище наповнене кришталево чистою водою, яка спокійно віддзеркалює навколишні гори. Це місце ідеально підходить для короткої зупинки, щоб насолодитися красою та спокоєм природи. Закінчуємо наш чудовий день в The Grizzly Paw Brewery. Тут ви зможете розслабитися і насолодитися смачними стравами та напоями в приємній атмосфері. Це чудове місце, щоб підвести підсумки дня і обмінятися враженнями з іншими учасниками поїздки. Початок: 9:00 Повернення: 20:00 Квитки: 69$ дорослий / 49$ дитячий Локація відправлення: maps.app.goo.gl/EEdCYwDADXzRNcUX8 ua.wildbus.ca/s/stories/grotto-canyonspray-lake-goat-pond-pub Чому ми? * Офіційний федеральний перевізник Канади * Український нетворкінг та нові друзі * Комфортний автобус * Індивідуальний підхід до кожного мандрівника PS. Також розіграємо квитки на цю 🚌, слідкуйте за нашим Instagram та підписуйтесь на telegram: 📷 www.instagram.com/wildbus.ca 🧑💻 @wildbus_ca