UA to Calgary🇨🇦
-
Есть продукты которые в условном волмарте дешевлей, факт, но типо по остальным позициям, таким как мясо и т.д
-
Я ж говорю мне только кешбеком вернулось больше чем стоимость того мембершипа
-
На вулиці вже літо, а ти все ще не підстригся? Тоді тобі до мене: я барбер з України і я зроблю для вас якісну недорогу стрижку, діють знижки за гугл відгук та промоакції якщо стрижка + борода 🤗 Пишіть, підберемо зручний час ⏱️ 📍 228 14 Ave SE, T2G 1C7, барбершоп „Prime Barbers” 💈Instagram: www.instagram.com/ivanusbarberus?igsh=MXJvaXVqYWp5Zm9oeg%3D%3D&utm_source=qr Буду радий новим клієнтам 🤝
-
⁉️‼️ШУКАЄШ АВТОМОБІЛЬ⁉️⁉️ Нехай покупка вашого автомобіля буде легкою та приємною, де ви будете впевнені, що ви зробили правильний вибір🤗 📌 Нові та вживані авто, різні марки та моделі 📌 Страхування авто та реєстрація на місці‼️ 📌 Гарантія 5 років та безкоштовний тест драйв 📌 Програма для НОВОПРИБУЛИХ ‼️ 📌 Вигідні умови кредитування ( низька % ставка) 📌 Повний супровід до та після придбання автомобіля‼️ 🔥‼️НАЙГОЛОВНІШЕ ‼️🔥 🔥Можливість кредитування АВТО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ $0 СAN‼️🔥 (Підхід до кожного індивідуальний - під ваші потреби та ваш бюджет) Звертайтеся, буду рада допомогти кожному!😉 3689964960 Юлія Козловська Northland KIA, Calgary Ліцензія AMVIC
-
Друзі, привіт! Запрошуємо вас доєднатись до нашої поїздки 11 Серпня в чарівний Кананаскіс! Grotto Canyon – це мальовничий 7,1-кілометровий маршрут (орієнтовно 3 години) початкової складності, де ви зможете насолодитися захоплюючими краєвидами, спостерігати за птахами та відчути справжню гармонію з природою. Незалежно від пори року, цей каньйон дарує незабутні враження від зустрічі з дикою природою. Spray Lake - водосховище, яке утворилось після з’єднання декількох озер уздовж річки Spray. Розташоване на висоті 1720м між гірськими хребтами Goat Range та Three Sisters, водосховище оточене неймовірними пейзажами, що робить його ідеальним місцем для фотографій та милування природою. Goat Pond - частина великого гідроелектричного проекту Spray. Водосховище наповнене кришталево чистою водою, яка спокійно віддзеркалює навколишні гори. Це місце ідеально підходить для короткої зупинки, щоб насолодитися красою та спокоєм природи. Закінчуємо наш чудовий день в The Grizzly Paw Brewery. Тут ви зможете розслабитися і насолодитися смачними стравами та напоями в приємній атмосфері. Це чудове місце, щоб підвести підсумки дня і обмінятися враженнями з іншими учасниками поїздки. Початок: 9:00 Повернення: 20:00 Квитки: 69$ дорослий / 49$ дитячий Локація відправлення: maps.app.goo.gl/EEdCYwDADXzRNcUX8 ua.wildbus.ca/s/stories/grotto-canyonspray-lake-goat-pond-pub Чому ми? * Офіційний федеральний перевізник Канади * Український нетворкінг та нові друзі * Комфортний автобус * Індивідуальний підхід до кожного мандрівника PS. Також розіграємо квитки на цю 🚌, слідкуйте за нашим Instagram та підписуйтесь на telegram: 📷 www.instagram.com/wildbus.ca 🧑💻 @wildbus_ca
-
youtube.com/shorts/ODVCw4U11yo вот как искусственный интеллект заменяет людей в их работе лол
-
maps.app.goo.gl/ATUtAQNtLo4pcAtx5
-
Был там позавчера. Уровень воды ебейший
-
Привіт, до кінця літа залишилось мало часу, а ви все ще не були в горах? Тоді наша пропозиція саме для вас😍 В цю суботу 10.08 та неділю 11.08 вирушаємо в подорож мальовничими озерами та горами, і хочемо вам зробити приємний подарунок, ціна 100$ на всі поїздки до кінця місяця 🤩 🗓️Субота 10.08 🛶Катання на каяках та прогулянка в горах Barrier Lake - Johnston Canyon - Banff *каяки за додаткову плату ~30$ з людини 🗓️ Неділя 11.08 🏔️Прогулянка по канйону і найвідомішому озеру Альберти 📍Johnston Canyon - Lake Louise - Banff Вас чекають вражаючі пейзажі Johnston Canyon, бірюзові води Lake Louise та неймовірні краєвиди національного парку Banff🏞️ За бажанням, можемо піти в хайк, щоб побачити озеро Луїз з висоти або в хайк в місті Банф, де відкривається надзвичайний вид на місто😍 Для кожного учасника в подарунок миттєве фото на полароїд та знижка на 10$ на наступну поїздку🫶 Не пропустіть шанс насолодитися незабутніми краєвидами та активним відпочинком!⛰️ Для детальної інформації та бронювання пишіть мені
-
Если погулять вдоль берега то может есть удобные места но точно не такое раздолье как на камнях где мы с тобой были
-
Но рыбаков я там не помню и там вообще корчи возле самой дамбы
-
Есть