UA to Calgary🇨🇦
-
10 СЕРПНЯ СІНГЛ-ВЕЧІРКА: ЗНАЙДИ СВОЄ КОХАННЯ Ніч у клубі, де музика та романтика зливаються в єдиний екстаз. Запрошуємо тебе на незабутню подорож у світ любові та натхнення! ✨ Що на тебе чекає? • Знайомства, танці та незабутні враження. • Музика від VRONG: Звуки, що огортають душу та надихають на нові звершення. • Проведення вечора від Checkpoint: Зануртесь у чарівний світ вечірок, їхній настрій стане кульмінацією ночі. Приходь і стань частиною, де кожна мить пронизана натхненням і креативом. Дата: 10 серпня Час: 9:00 p.m Локація: The 6 Lounge 638 6 Ave SW #200, Calgary, AB Не пропусти можливість стати частиною цієї магії! 🎉 З любов’ю, Checkpoint❤️ **INSTAGRAM:** @checkpoint_yyc
-
Я скуф
-
Не переношу бухих. Та и в целом клубы
-
А не, я на такие блядушники не хожу
-
Херня какая-то. Нормальный такое не купит
-
@nakaytenok тебя поймали?
-
Чоловіка з Калгарі затримали в Saskatchewan за найбільшу конфіскація тютюну в історії провінції Під час перевірки вантажівки на шосе, у липні, поліцейські Saskatchewan знайшли 8,75 млн несплачених цигарок, що є найбільшою конфіскацією в історії провінції. Водій, 25-річний мешканець Калгарі, наразі затриманий за порушення правил продажу та зберігання тютюнових виробів. 📰 Джерело: Ctv News 📰 Новини Калгарі український
-
Напарника, я довёз груз
-
В Ванкувер по серпантинам
-
Что за работа ну ебаный в рот, как можно так по уебански писать объявление?
-
Мне знакомая рассказывала, шо ее брата приняли с пачкой сигарет Кэнэдиан и заставили объяснять где он их купил
-
@nakaytenok ты же вроде не куришь?
-
Не спорю, натуральные топ