UA to Calgary🇨🇦
-
Дякую
-
Привіт, мені недавно попалось відео де наш українець розповідає про Калгарі. В цьому відео він показав, що практично весь центр Калгарі (давнтаун) з‘єднаний між собою переходами приблизно на рівні 2-3 поверху, тобто заходиш і там всі ходять як в торговому цетрі, без верхнього одягу. Що ця «конструкція» тягнеться на декілька кілометрів! Тобто заходиш і невиходячі назовню ти можеш там пройти в інші будівлі, офіси, кафешки. Може це те що ви шукаєте. Щасти вам з пошуком роботи!
-
Напишите в личку. Что бы вы остались в переписке. Если будет что то попадаться буду вам скидывать.
-
Да рентфастер, маркетплейс, kijiji, везде пишем но решил и в группе спросить, на всякий случай ) а вдруг
-
Спасибо но мы не ищем лёгких путей )) будем искать )
-
Так может вам тогда в Манитобу...там точно дешевле и селят на первые две недели
-
Все це вже опрацьовується, але ж кажу світла нема тому не так багато часу на це вдається витрачати, нікого за нас шукати і домовлятись не прошу лише, якщо хтось чув, бачив, знає, сказати про це от і все. Бейсменти також розглядаємо
-
До 1000$ в Калгарі сумніваюсь що можливо знайти, а особливо якщо є ще домашня тваринка. Хоча що бейсмент дуже далеко від центру, та і то не факт. Реально за таку ціну знайти житло в Едмонтоні, але не в Калгарі. І ніхто вам не буде шукати житло, оскільки: 1. Власник вас має зустріти вживу та переконатись кому здає квартиру 2. У вас ще немає роботи і він не знає скільки у вас грошей на рахунку 3. Пошук житла може займати дууже багато часу, оскільки далеко не всі хочуть здавати квартири новоприбулим. 4. У багатьох українців є реальні проблеми із пошуком житла, роботи і адаптації в місті. Тут люди готові допомогти та підсказати, але не робити це для вас. Можете на kijiji, rentfaster та facebook marketplace подивитись які приблизно ціни та умови
-
Спасибо будем искать ))
-
Для семьи дешевле 1500 не встречала
-
Добрий день everybody. З сім'єю 2 дорослих, 1 дитина і маленький Йорк прилітаємо до Калгарі 04.02 шукаємо недороге житло до 1300 CAD(краще до 1000😏) . Ми ще в Україні, великі проблеми з електрикою, тому не можемо присвятити цьому важливому питанню стільки часу як хотілося. Можливо хтось чув, знає сусідів, знайомих хто здає житло. Буду вдячний кількома пляшками Оболоні 😉
-
Дякую
-
Все вразброс?
-
Та везде..вы не правильно понимаете устройсто города...загуглите и будет понятнее
-
Где много ресторанов?😂
-
Откуда же мы можем знать такое...
-
Это где я скорее всего найду работу