UA to Calgary🇨🇦
-
Ещё хочу добавить, что Канада такая страна. Каким бы золотым спецом ты ни был, работодатель за тебя сильно бороться не станет. Ты сам борешься за работу, так как ее хрен получишь. И многими просто управляет страх, ведь последствия почти всегда здесь очень нехорошие. Отсюда трепетное отношение. Булочки расслабляют только такие которые уверенно чувствуют свой стаж на должности и играют с боссом в выходные в гольф.
-
Вот именно. Я ездила с инструктором Индусом, и такого трепетного и грамотного объяснения не видела нигде. Весь район в котором я живу и контактирую только с ними, все люди попадаются достаточно приятные. Поэтому и удивляет постоянное неуважительное отношение к разным национальностям.
-
Ну на самом деле мужчины индусы, которых я встречал на разных должностях (а я их повидал за полгода в самых разных сферах) , в большинстве своем, отличаются более попустительским отношением к обязанностям, меньшей дисциплиной, и ужасной эмпатией. Женщин не касается. Но общался с несколькими, которые родились и выросли в Канаде, просто золотые ребята, и плохого про них сказать язык не повернется. И Роман выразился грубовато
-
кто вам сказал этот бред?
-
#новини НАСТУПНИЙ МІТИНГ В КАЛГАРІ ОГОЛОШЕНИЙ! (ENG below) Просимо долучитися до акції: Неділя, 29 січня 2023 р 12:00 - Збираймося біля пам’ятника Голодомору (Memorial Drive & Edmonton Trail) 12:30 (приблизно) - перейти вулицю до Flyover Park, де буде встановлено тимчасову інсталяцію дитячого взуття. Промови та вірші. Фотографії для преси, соціальних мереж і кампанії з написання листів до обраних посадовців. *Спеціальна інсталяція: будь ласка, візьміть пару (або більше!) дитячого взуття, щоб додати її до інсталяції у Flyover Park. Їх повернуть після закінчення мітингу. *Просимо мати також плакати, прапори та синьо-жовті кольори. Будь ласка, одягайтеся по погоді. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: Telegram Instagram Група в Facebook Instagram USA & Canada
-
Хтось користується інтернетом через е-sim ? Наприклад ( Київстар або водафон через e sim, можливо користуватись їх роумінгом буде дешевше)
-
Medical exam у лікаря, отримати направлення: Centre Street North Medical Clinic 6213 Centre St NW Suite 10, Calgary, AB T2K 0V2 Потрібно бронювати appointment. Вартість 120$ дорослий, 100$ для дитини. Адреса для проходження x-ray Mayfair Diagnostics The CORE 751 3 St SW #417, Calgary, AB T2P 4K8 Це TD Canada Trust Tower Адреси лабораторій для сдачі крові (скріншот). Те що червоним обведено, це не обов'язково туди, це нам лікар чогось помітив, нам туди було далеко
-
Ні, оскільки там в клініці там дають направлення на флюрографію та здачу крові Не переживайте, все встигнете Я вже на 2 дні прострочила дедлайн, але завтра вже здам кров і заявка моя закриється. Неодноразово читала як люди не здавали за 90 днів. Це не бажано, але може бути. А чому аж 1-го березня? Ви куди записались? Ви у Калгарі?
-
Є питання стосовно Medical examination, ми записались в клініку на 1 березня,скажіть будь-ласка можна наприклад зараз в якомусь іншому місці здати кров? І чи поділитесь адресою? На 1 березня то вже буде 55 день перебування, просто боюсь що не вложимось в 90 Дякую 🤗
-
Як будете мати хелс кард на руках, то в тому ж конверті буде родрукований лист заявки на бенефіти, конверт та інструкція укр і англ мовою стосовно медицини у Канаді/Калгарі та куди звертатись і по яким питанням Ви не можете отримати бенефіти не маючи хелс карти, оскільки вам потрібно в заявку вписувати номер/код, який є в карті