UA to Calgary🇨🇦
-
В калгари так и не нашел?
-
У меня сегодня годовщина прилета в канаду 😊
-
Уходянт?
-
Шо там по щукам?
-
Ще маю крем від отиту
-
Продаю по собівартості останні таблетки для котиків і собак, від кліщів для собачок, і від глистів і бліх для котиків. - [ ] Prinocate(4кг) -40$ 3 капсули - [ ] Prinocate (4-8кг)-30$ 3 капсули - [ ] Симпаріка (4-10кг) 40$ - 3 таблетки - [ ] Симпаріка (10-20кг) 50$ -3 таблетки Звертайтесь в особисті, встигніть забрати
-
Supreme Moving and Supreme Clean transportation and cleaning of a house or apartment on a turnkey basis We are the only and reliable company that provides such services as transportation and cleaning of your house or apartment on a turnkey basis 🔑 We have a very pleasant price and quality services. 📍Calgary Alberta Contacts: ☎️ (403) 818-6673 Ivan (403) 818-8039 Vita Supreme Mooving та Supreme Clean перевезення та прибирання будинку або квартири під ключ Ми єдина та надійна компанія яка надає такі послуги Як перевезення та прибирання вашого будинку або квартири під ключ 🔑 У нас дуже приємна ціна та якісні послуги. 📍Calgary Alberta Контакти: ☎️ (403) 818-6673 Ivan (403) 818-8039 Vita
-
Привет, подскажите барбера район SW
-
Thank you for coming to my TED talk
-
Мені всеодно хто з якої частини України- я всіх не люблю. Окрім моєї дівчини, сімʼї і кількох друзів
-
Так ніби тут українці з будь-якої частини країни не намагаються наїбати як своїх, так і тих хто хотів допомогти. Я не вважаю що це правильно що задирали ціни на оренду, але хто сказав що не було би такого ж якби ситуація реверснулась. Ти ніколи не знаєш як будеш діяти в ситуації поки в неї не попадеш.
-
Ти так кажеш ніби на заході самі себе не хуярять. У нас всіх постсовкова ментальність
-
+ я не думаю що твій протест змінить відношення тих у кого воно хуйове. Якщо хочеш перейти на українську то переходь, не хочеш - не переходь. А робити щось out of spite тим кому похуй сенсу немає
-
Тут не лучше, заходят и начинают рассказывать кто каким языком должен общаться и как жить