UA to Calgary🇨🇦
-
Отримав сьогодні такі флаєри від CCIS дедлайн реєстрації до завтра. Варто до них звернутися
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, які ще є фудбанки в Калгарі, крім Calgary food bank
-
Ссылка-приглашение в группу Бьюти мастеров 🇺🇦 t.me/+X2qq9zKM9hw2ZDU6
-
Якщо в терміналі самообслуговування не буде тієї компанії, якою летить пасажир, самостійно зареєструвати багаж не вийде.
-
Там можуть стояти термінали і реєструватись потрібно самому через ті термінали. Іноді квитки видають при чекіні багажу. В Парижі і Монреалі булиттакі термінали де видає стрічку для багажу. Якщо робитимете самі, не провтикайте вибрати кількість багажу. Навіть якщо при замовленні ви його замовили, при чекіні треба знову його додати інакше не надрукує стрічку, а тільки квитки.
-
дуже дякую за відповідь!
-
Ні, друкувати підтвердження не треба. Якщо самі не зареєструєтесь, вас зареєструють в аеропорту. Паспорт дасте і вам все зроблять
-
то мені його роздрукувати і з ним реєструватись для отримання boarding pass?
-
Можна зареєструватись в аеропорту при здачі багажу. В залежності від компанії, потрібно платити. Приблизно 50$
-
У Вашому випадку реєстрація буде відкрита за 24-и години до вильоту.
-
Ви можете його отримати при реєстрації на рейс. Можна зареєструватись за 24-48 годин до вильоту. В залежності від авіакомпанії
-
Сам білет, має такий вигляд
-
Це просто підтвердження що Ви купили білет. Там вказано Ваш номер рейсу, тариф який купували.
-
Раньше можно было получить SJTD, но его выдачу, судя по всему, приостанавливают, и некоторым уже приходят отказы в нем, и просят загран
-
Если у Вас SJTD, то можно.
-
це білет?
-
Зарегистрироваться на рейс можно и онлайн, билет можно не печатать но для удобства лучше это сделать)
-
Друзі я купив білет з Варшави до Калгарі з пересадкою у Франкфурті (купляв через Air Canada) (якщо комусь цікаво то за 987$ по курсі долара 38грн, оплачував через монобанк) Я ніколи не літав, і хочу у вас запитатись чи потрібно роздруковувати білет, чи можна з апки якось чекінитись?
-
ні, тільки по закордонному з візою
-
Подскажите пожалуйста можно ли влететь в Канаду по внутреннему укр паспорту?
26 Jan 2023, 06:42
8242/105176
about an hour ago