UA to Calgary🇨🇦
-
Захисник інтернет окопу
-
а тоесть ты думаешь, что на самом деле нет людей которые так думают, я увы разочарую:) и да это печально, но их оооочень много, чем более скотские законы наш граф потужність будет принимать, тем больше людей будут задумываться, а не похуй ли уже на цвет паспорта
-
А хто думає шо всі українці лише такі як він? Я он думаю шо вони більше такі як ви - люблять совати свій ніс куди не просять, вказувати на інших і намагатись у інших викликати почуття провини
-
Українців зараз роблять недолюдами наша влада, кріпаками без прав які будуть накидуватися на кого скажуть і будуть хавати корупцію і некомпетентність, це і є справжні Українці про яких ти говориш?
-
В мене є повага до людей (не до всіх але до більшої частини), є максимальна повага до воїнів які зазищають свою землю. але немає ні каплі поваги до кучки уєбанів які сидять у вр і творять в Україні безлад ще більший ніж сама рашка
-
В даному випадку влада має повну монополію на країну і людей в ній. Неможливо вже нічого розділити якшо режим перетворюється на диктатуру і беззаконня яке творять самі чиновники
-
Інтертет місце для думок. А шо ти з цього будеш рахувати за правду а що за брехню, що за жарт, а що за образу - виключно твої рожеві окуляри.
-
А не тих хто щось там написав
-
Друже, те що хтось в інтернеті прочитав чиюсь думку і став вважати що так думають всі українці - це його особиста помилка
-
Не пусть напишет что-то в коментах об украинских новостях и скажет что он из Канады, послушает что о нем думают справжні патріоти