UA to Calgary🇨🇦
-
Спасибо шо напомнил, заодно тоже подамся
-
Все знакомые получили без проблем
-
Народ,что там за истории с тур-визами в США? Слышал где-то,сейчас украинцам прям аппрув почти 100 % и типа ожидание не долгое. Правда,не? 🤔
-
я везде) универсальный солдат
-
Привіт всім 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍐 З індивідуальним підходом допоможу вам: Спалити жир та покращити свою фігуру Прибрати низ живота та в'ялість шкіри Відчути легкість та впевненість у собі Пропоную БЕЗКОШТОВНУ консультацію та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Так в этом и кайф. Обычно таких очень много, но на длинной дистанции отсеиваются. Это также, как щас модно всем детям говорить, шо они талантливые безусловно, а потом жизнь им бьет по ебалу и они в депресиях сидят😎 мол «как так я не получил работу миллионером, мама ж говорила шо я уникальный». А выиграет воспитанный батей через превозмагание в себе поца и готовый ебашить годами на результат безоговорочно
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Просто якась нічна атака скамерів😅
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Також маємо набір на групові, рівень А2 - Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб 💵Вартість: 185 гривень за заняття Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Это фотошоп.
-
Видно как оно переливается)
-
Уже по лучше)
-
Ты обрати внимание, шо там провода оголенные. Это капкан. Слезь и больше не подходи к нему
-
Загородом есть сейчас) Но не так сильно
-
Уже всьо
-
Всьо, нічого нема 😢