UA to Calgary🇨🇦
-
www.youtube.com/watch?v=1bnVhOFy1wQ
-
трубки не беруть, тому що там черги з людей і вони спілкуються з усіма, допомагають, направляють, бігають зустрічають тих, хто не може зрозуміти куди йти, що робить, дуже багато роблять.
-
вони не можуть сказати точно бо люди прилітають навіть не зв'язавшись з ними зазделегідь, летять з дітьми і потім просто ночують в аеропорту...... а є ті, хто не прилетів і не попередив, тому вони не можуть сказати Вам точно ні. А також не надають назви готелей, щоб їх просто не забронювали наші люди і тоді домоги не буде нікому, бо просто не буде місць.
-
Мы не дождались..пришли отдавать свои паспорта и спросили что делать с детскими..нам предложили на свой риск приложить детские с номерами завок и консент формой. На следующий день пришли треки и запросы по детям. Через пять дней были готовы к выдаче
-
Вам не обязательно иметь клубную карту...можно пройти регистрацию онлайн и сделаете себе скриншот со своим библиотечным айди со штрихкодом....его принимают во всех городских библиотеках))
-
Господи...это же интернет, иногда приходится ответить резко или переадресовать где найти ответ. В теме иммиграции много сложностей...какая разница в какой манере вам ответят, если ответ поможет решить вопросы.
-
50 страниц в месяц бесплатно можно распечатать...а ещё три часа в день за компом
-
Нет, минут 10
-
Я админ той группы и знаю о чём говорю. Вас как-то напрягает общение в чате?
-
Kindly Dm me
-
Hiring! Hiring!! Hiring!!! WORK FROM HOME AT YOUR OWN SCHEDULE TIME(Full_Time/Per_Time) Job Type: Full time/Part-time 𝘼𝘾𝘾𝙊𝙐𝙉𝙏 𝙈𝘼𝙉𝘼𝙂𝙀𝙍 DATA ENTRY CLERK CUSTOMER ADMINISTRATIVE ASSISTANCE PAYROLL CLERK (REMOTE POSITION) 𝘼𝙐𝘿𝙄𝙏𝙄𝙉𝙂 𝙈𝘼𝙉𝘼𝙂𝙀𝙍 𝙁𝙄𝙉𝘼𝙉𝘾𝙀 𝙈𝘼𝙉𝘼𝙂𝙀𝙍 𝙊𝙁𝙁𝙄𝘾𝙀 𝘾𝙇𝙀𝙍𝙆 Pay: ($30_$45 per hr)$500 weekly Flexible Schedule Schedule: Monday_Friday Note: Applicant must be in Canada and USA to qualify for this position and If you are interested kindly drop text
-
можливо по факту сказати було б краще. Але хто його знає, які причини саме таких ситуацій як ваша..
-
Хочу пояснити свою думку. Не скаржусь ні на що. Дуже добре що комусь допомогли і це дуже добре. Але не розумію і не приймаю навіщо щось невикональне пропонувати. Є дати заселення, є інформація про кількість можливих місць. То не є аж так складно скласти перше з другим. Ну і хоча ж відповісти про брак місць чи просто відмовити було б набагато краще.
-
Ви зрозумійте також ці організації. Це не 100%ва гарантія допомоги кожному кожному, хто прилітає. Одне слово волонтерство говорить за себе. Виділяються певні кошти, виграються гранти і так далі. Дякуючи, що таке взагалі існує і комусь везе більше а комусь меньше. І розраховувати тільки на когось не можна. Нам визвали таксі з аеропорту до нашого тимчасового житла на арбнб. Дуже вдячні за це, за щось інше і не питали. Так, вони могли б вам хоча б сказати так чи ні в даний момент, чи є житло чи нема. Але кожну годину щось може змінитись.
-
Привіт! Попередньо я ставила публікацію про проведення семінару на тему Подачі Податкової декларації в Канаді. Церква запропонувала нам місце для проведення. Кількість місць 75. Семінар відбудеться 4го Лютого в 1:45. Більше інформації ви можете прочитати у флаєрі. Буду рада познайомитися і відповісти на ваші запитання!