UA to Calgary🇨🇦
-
Добрый день, кому интересно, работаю как менеджер, ищу персонал на удаленку, кого интересует, или он как раз искал, прошу напишите в ЛС + я вас сориентирую, спасибо большое
-
Ищу людей, возьму 3 человека, от 20 лет, удаленная деятельность. От 250 долларов в день. Кому интересно пишите в сообщения
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
❗️Сuгаретu, одноразовu, стiкu для Айкоs за найкращuмu цінамu❗️ 🚚 Швuдка достаwка по всій країні 🚗 Є самовивіз без передоплат 🎁 Тількu сьогодні при замовленні трьох блоків, четвертuй – у подарунок 👇 Щоб замовuти, натuскай кнопку нижче
-
Вітаю☺️ Мене звати Олена, я ліцензований спеціаліст з відновлення та модифікації волосся з 5-річним досвідом. Постійно вдосконалюю свої навички, щоб пропонувати вам найсучасніші та найефективніші процедури для здоров’я і краси вашого волосся. Запрошую вас на: 🤍 Випрямлення волосся від 3 до 7 місяців (Keratin, Botox, Nanoplastic, Collagen). 🤍 Відновлення знебарвленого, сухого і ламкого волосся на молекулярному рівні. 🤍 Процедуру Botoplex – унікальна 3-в-1: заповнює пустоти, зміцнює та випрямляє волосся з тривалим ефектом до 7 місяців. Буду рада знайомству і допоможу вам отримати волосся вашої мрії! 🥰 www.instagram.com/keratin_perfect_calgary
-
❗️Сuгаретu, одноразовu, стiкu для Айкоs за найкращuмu цінамu❗️ 🚚 Швuдка достаwка по всій країні 🚗 Є самовивіз без передоплат 🎁 Тількu сьогодні при замовленні трьох блоків, четвертuй – у подарунок 👇 Щоб замовuти, натuскай кнопку нижче