UA to Calgary🇨🇦
-
В пoискe людeй гoтoвых имeть хoрoший дoпoлнитeльный дoхoд c cвoбoдным грaфикoм. Пo инфoрмации писaть в лc.
-
Удаленная занятость, с хорошей прибылью 250$ в день.1-2 часа в день.Свободный график.Подробности в лс
-
Удаленная занятость, с хорошей прибылью 250$ в день.1-2 часа в день.Свободный график.Подробности в лс
-
🍑Найди Интимо4ки любой шкуры своего города...🍌
-
-
-
🔥 Cuгapeти, стuки, однopaзkи – все за найкращими цінами та з акцизом! 🔥 У нас лише якісна продукція: • Cuгapeти від 1 блоку, з акцизом та без підробок • Cтuки для Айкoca • Oднopaзkи на будь-який смак • Taбак для кальяну, сертифікований♨️ 📦 Швидка доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче, щоб замовити якісну продукцію!
-
Твоя дитина мріє танцювати? Запрошуємо до нової групи сучасного танцю! ✨ Для дітей 6-8 років На наших заняттях діти зможуть: • Зануритися у світ сучасної хореографії, вивчаючи цікаві танцювальні рухи; • Розвинути гнучкість та силу завдяки спеціальним вправам і розтяжці; • Покращити фізичну форму, координацію та відчути справжній ритм у кожному русі! 🗓 Заняття щосереди з 18:00 до 19:00 📍 Локація: 117 17 Ave NE (Calgary) Мене звати Настя, я маю понад 7 років досвіду викладання танців. З дітьми працюю від 4 до 15 років, розробляючи індивідуальний підхід до кожної вікової групи. За освітою я балетмейстер, сучасна хореографія (КНУКіМ). Завдяки моїм заняттям ваша дитина не лише навчиться танцювати, а й відкриє у собі любов до руху, самовираження та творчості! 📧 Пишіть в особисті повідомлення. 💃Кількість місць обмежена! Приєднуйтесь до нашої танцювальної сім’ї та разом створимо щось особливе✨