UA to Calgary🇨🇦
-
В пoискe людeй гoтoвых имeть хoрoший дoпoлнитeльный дoхoд c cвoбoдным грaфикoм. Пo инфoрмации писaть в лc.
-
Удаленная занятость, с хорошей прибылью 250$ в день.1-2 часа в день.Свободный график.Подробности в лс
-
Удаленная занятость, с хорошей прибылью 250$ в день.1-2 часа в день.Свободный график.Подробности в лс
-
🍑Найди Интимо4ки любой шкуры своего города...🍌
-
-
-
🔥 Cuгapeти, стuки, однopaзkи – все за найкращими цінами та з акцизом! 🔥 У нас лише якісна продукція: • Cuгapeти від 1 блоку, з акцизом та без підробок • Cтuки для Айкoca • Oднopaзkи на будь-який смак • Taбак для кальяну, сертифікований♨️ 📦 Швидка доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче, щоб замовити якісну продукцію!
-
Твоя дитина мріє танцювати? Запрошуємо до нової групи сучасного танцю! ✨ Для дітей 6-8 років На наших заняттях діти зможуть: • Зануритися у світ сучасної хореографії, вивчаючи цікаві танцювальні рухи; • Розвинути гнучкість та силу завдяки спеціальним вправам і розтяжці; • Покращити фізичну форму, координацію та відчути справжній ритм у кожному русі! 🗓 Заняття щосереди з 18:00 до 19:00 📍 Локація: 117 17 Ave NE (Calgary) Мене звати Настя, я маю понад 7 років досвіду викладання танців. З дітьми працюю від 4 до 15 років, розробляючи індивідуальний підхід до кожної вікової групи. За освітою я балетмейстер, сучасна хореографія (КНУКіМ). Завдяки моїм заняттям ваша дитина не лише навчиться танцювати, а й відкриє у собі любов до руху, самовираження та творчості! 📧 Пишіть в особисті повідомлення. 💃Кількість місць обмежена! Приєднуйтесь до нашої танцювальної сім’ї та разом створимо щось особливе✨
-
🕞🕟🕠🕡🕢🕣🔥🔥🔥 Здравствуйте! Меня зовут Вадим👋 Я помогаю разным бизнесам расти в соцсетях и поисковых системах Работал с рынками США, ОАЭ, СНГ, Европой и Канадой Вот что я делаю: - Таргетинг на Facebook и Instagram - Контекстная реклама и SEO для роста в поиске - Разработка сайтов под задачи бизнеса - Настройка чат-ботов - Полный SMM: создание и ведение аккаунтов - Рассылки по Telegram, Viber, Facebook - Продвижение на YouTube и TikTok - Индивидуальный брендинг для вашего бизнеса - Soft для рассылок Если вашему бизнесу нужно больше клиентов, пишите «+» в ЛС, и я помогу! Писать на @target_vadym 👈
-
Привет, я Вадим 👋 Помогаю бизнесам разных сфер продвигаться в соцсетях и поисковых системах Имею успешные проекты на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Мои услуги: - Таргетированная реклама Facebook и Instagram - SEO и контекстная реклама для роста в поиске - Создание сайтов под ваш бренд - Настройка чат-ботов для автоматизации - Эффективное SMM-продвижение - Рассылки по Telegram, Viber и Facebook - Продвижение в TikTok и YouTube - Soft для рассылок - Брендинг Пишите «+» в ЛС — обсудим, как достичь результатов для вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
Водійські посвідчення всіх категорій 🚗🇺🇦 Відгуки наших клієнтів, працюємо більше 5-ти років🔥 Є доставка в Європу🇪🇺 Щоб замовити або пройти консультацію пишіть - @pravaperehodd
-
🔥 Cuгapeти, стuки, однopaзkи – все за найкращими цінами та з акцизом! 🔥 У нас лише якісна продукція: • Cuгapeти від 1 блоку, з акцизом та без підробок • Cтuки для Айкoca • Oднopaзkи на будь-який смак • Taбак для кальяну, сертифікований♨️ 📦 Швидка доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче, щоб замовити якісну продукцію!
-
🎉Шукаєте українську вечірку в Калгарі ? Що ж, у мене для вас хороші новини Вперше ми організовуємо українську вечірку вашими улюбленими коктейлями, кальяном, українською музикою та рідними закусками!😋 Наш план полягає в тому, щоб ви весело провели час і повернулися додому з усмішкою😁 ❗️Так чого ви чекаєте? Ми хочемо бачити всіх вас 22 листопада ( п'ятниця ) о 9:30 в клубі LVL Квитки коштують ЛИШЕ 15$, якщо ви купуєте їх онлайн за посиланням нижче, а якщо ви хочете придбати на місці то ціна 25$. Не гай часу та приєднуйся до нашої великої вечірки. Будемо з нетерпінням чекати на вас🥰 📱Інстаграм: www.instagram.com/ananas.event/profilecard/?igsh=MWJrcjVmdXQ4bGZwZw== 🎫 Посилання на квитки: www.eventbrite.ca/e/1083862394599?aff=oddtdtcreator
-
Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌