UA to Calgary🇨🇦
-
Добрый день! 🌟 Ищу 4 целеустремлённых человека для удалённого дохода с прибылью до 150 USD в день. 💼 Если вас заинтересовала возможность — оставьте "плюс" в личных сообщениях. 📩
-
Нужно 2 человека на дистанционную занятость, высокий процент дохода, не выходя из дома. За информацией пишите мне в лс.
-
❗️ЭТО КАСАЕТСЯ КАЖДОГО В ГРУППЕ ❗️ ❕18+ ❕НЕ наркотики, НЕ вебкам и прочая ерунда ❕Быстрый старт, прибыль можно получить в первый же день работы ❕Все легально ❕Нужен всего телефон/пк и 1 час вашего времени ❗️НЕ берём никаких оплат от вас (вы зарабатываете и только потом делитесь с нами) ❗️Кому действительно интересно пишите в личку «+» и я вам обязательно отвечу
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
🎄Різдвяна акція! Знижка 25% на всі послуги! Дівчата🌟 До свят я підготувала для вас особливу пропозицію – знижка 25% на всі мої послуги! Запрошую вас скористатися: 🎁 Вирівнювання волосся (Keratin, Bixiplastia, Botox, Nanoplastic, Collagen) на термін від 3 до 7 місяців. 🎁 Реконструкція волосся – відновлення пошкодженого, сухого та ламкого волосся на молекулярному рівні. 🎁 Botoplex – 3 в 1: відновлення, зміцнення та вирівнювання волосся. 🎁 Фарбування волосся 🎁 Нарощування волосся А також – оформлення кінчиків у подарунок до будь-якої процедури! 📍 Адреса: 205 Heritage Drive SE T2H2J8, Calgary, Alberta 🤍 Гарантую якість, індивідуальний підхід та приємні ціни. Поспішайте! Акція діє до кінця грудня. Запишіться вже зараз, щоб сяяти на свята! ✨
-
Доброго дня, приймаємо на роботу та пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть в приват.
-
Привіт, потрібна 1 людина, гідна зарплата, беремо без досвіду, за деталями пишіть в приват
-
Доброго дня, приймаємо на роботу та пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть в приват.
-
😀 жесть просто ✅Зарабатывай прямо в телеграмме
-
📱 iPhone 15 Pro $40.63/м (знижка $360) не лізинг 📱 iPhone 15 Pro Max $53.50/м (знижка $360) не лізинг 📱 Samsung S24 FE $5/міс не лізинг 📱 Samsung S24 Ultra $60/м не лізинг 📱 Samsung Z Flip6 $40/м не лізинг 📱 iPhone 16 Pro за $1358 (знижка $132) 📱 iPhone 16 Pro Max за $1578 (знижка $221) Запитай в особистих, чи тобі доступний цей прайс. Market Mall WOW mobile boutique
-
I’m available
-
-
сегодня выиграл в kазино 9574 рубля, пиши в поисk тг ZDA770