UA to Calgary🇨🇦
-
Hiring! Hiring!! Hiring!!! WORK FROM HOME AT YOUR OWN SCHEDULE TIME(Full_Time/Per_Time) Job Type: Full time/Part-time 𝘼𝘾𝘾𝙊𝙐𝙉𝙏 𝙈𝘼𝙉𝘼𝙂𝙀𝙍 DATA ENTRY CLERK CUSTOMER ADMINISTRATIVE ASSISTANCE PAYROLL CLERK (REMOTE POSITION) 𝘼𝙐𝘿𝙄𝙏𝙄𝙉𝙂 𝙈𝘼𝙉𝘼𝙂𝙀𝙍 𝙁𝙄𝙉𝘼𝙉𝘾𝙀 𝙈𝘼𝙉𝘼𝙂𝙀𝙍 𝙊𝙁𝙁𝙄𝘾𝙀 𝘾𝙇𝙀𝙍𝙆 Pay: ($30_$45 per hr)$500 weekly Flexible Schedule Schedule: Monday_Friday Note: Applicant must be in Canada and USA to qualify for this position and If you are interested kindly drop text
-
можливо по факту сказати було б краще. Але хто його знає, які причини саме таких ситуацій як ваша..
-
Хочу пояснити свою думку. Не скаржусь ні на що. Дуже добре що комусь допомогли і це дуже добре. Але не розумію і не приймаю навіщо щось невикональне пропонувати. Є дати заселення, є інформація про кількість можливих місць. То не є аж так складно скласти перше з другим. Ну і хоча ж відповісти про брак місць чи просто відмовити було б набагато краще.
-
Ви зрозумійте також ці організації. Це не 100%ва гарантія допомоги кожному кожному, хто прилітає. Одне слово волонтерство говорить за себе. Виділяються певні кошти, виграються гранти і так далі. Дякуючи, що таке взагалі існує і комусь везе більше а комусь меньше. І розраховувати тільки на когось не можна. Нам визвали таксі з аеропорту до нашого тимчасового житла на арбнб. Дуже вдячні за це, за щось інше і не питали. Так, вони могли б вам хоча б сказати так чи ні в даний момент, чи є житло чи нема. Але кожну годину щось може змінитись.
-
Привіт! Попередньо я ставила публікацію про проведення семінару на тему Подачі Податкової декларації в Канаді. Церква запропонувала нам місце для проведення. Кількість місць 75. Семінар відбудеться 4го Лютого в 1:45. Більше інформації ви можете прочитати у флаєрі. Буду рада познайомитися і відповісти на ваші запитання!
-
Мы летіли, нашіх людей було пів літака. Майже всі з дітьми. Когось розмістили, а хтось став у чергу на розміщення, але також поїхав на букинг на кілька днів.
-
Немає місця. Дуже багато сімей їде, а у гостиниці місця лімітовані. Я би не рекомендувала розраховувати на них.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Мы заказывали на амазон
-
майже 2 місяці (також в Варшаві)