UA to Calgary🇨🇦
-
Acadia clinic
-
Возможно кто-то брал машину в кредит в house of cars поделитесь опытом?
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка у такому питанні. Терміново мушу зробити медкомісію ( рентген, аналіз крові), healthy карту ще чекаю. Знаю, щоб треба буде заплатити. Хто вже проходив, поділится будь ласка інформацією. Буду дуже вдячна.
-
Всім привіт. Хочу поділитися дуже класною платформою для вивчення мов! Я тут знайшла неймовірних тьюторів з англійської та французької. Зараз займаюся з нейтів спікерами за ціною, нижчою, ніж на групових заняттях в наших школах. Для тих, хто хоче швидко підвищити свій рівень за індивідуальним планом, а не за нудними підручниками, ну дуже рекомендую! preply.com/ru/?pref=NzEwNjc5MQ==&id=1683067641.19566
-
😂😂😂 процесс адаптации идет загрузка …
-
Ну на этот раз точно уже билеты в Украину взял?😁
-
I was not interested in investing,but after seeing so many successful people talking about @Bitcoinhourly_admin1 I gave it a try, and I got my profit, i don't have to depend on my monthly salary,you can also contact hem if you would like to invest with the right trading platform... t.me/+-MzP-FXjGbc2MDFk t.me/+-MzP-FXjGbc2MDFk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk
-
-
Ну а ответить по существу,не? Чтоб я понимал,где живут топ ребята😁
-
Мне даже интересно стало,откуда ты такой продвинутый приехал? 😁
-
Всім привіт. Я фотограф і шукаю моделей на зйомки на умовах tfp, наразі на зйомки в стилі лайф стайл, ніжні домашні. Потрібні моделі вагітні 28-35 тижнів, новонароджені дітки, мами з маленькими дітьми 5-10міс, сім‘ї з дітьми до 3 рочків. Оплата студія до 100$/год Ретуш 10 фото 50$ Якщо потрібні в студії макіяж 75$, макіяж та зачістка 130$, є чудовий майстер 👍 Моя робота безкоштовна, віддаю всі вдалі фото Обов‘язково дозвіл на публікацію фото в інтернеті та соц.мережах instagram.com/ana_hylym_photo