UA to Calgary🇨🇦
-
Син может спрашивать святая троица: - банк - работодатель - государство
-
Почему он не просит Work Permit?
-
Слишком настойчивый
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі 30 Липня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHLL3ZQvTVAEOUgxzRI2gtEAWLVSTeoggOEPmWa7bbin5ODg/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Приходьте 3625 Shaganappi Trail NW, Calgary, AB T3A 0E2 Wow mobile
-
Добрий вечір Кого цікавить житло Сусід здаватиме бейсмент, шукає саме сімʼю з дітками. Район тихий та новий - Savanna Детальніше пишіть у приват
-
На когда?
-
Не помню что подавался туда
-
🇺🇦🇨🇦 Треба перевезти меблі 🛏️ або зібралися переїхати у нове житло?🏠 Наша мувінг компанія організовує переїзд будь-якої складності по місту та за його межами🚚 ✅Послуги вантажника ✅Демонтаж та збирання меблів ✅Гарантія якості ✅️Тариф від 60$ (прорахунок ціни БЕЗКОШТОВНО) Працюємо 24/7 Дзвони вже зараз, щоб отримати 15% знижки‼️ Контакти: ☎️ 4377557904 Денис ☎️ 5879681054 Володимир t.me/VDMOVINGCALGARY #доставкамебели #мувинг #перевозкавещей #грузовыеперевозки #калгари #перевезення #перевезеннямеблів #перевезенняречей #калгарі #newreview #yc #ycmovers #ycliving #yycmoving #yycbusiness #vychomes #yycrealestate #calgaryhomes #calgarymovers #moverscalgary #calgary #supportsmallbusiness #supportlocal #furnituredelivery #transportation #moving
-
Так і є ) ми теж по такому тарифу були спочатку . Тут такі ціни на звʼязок,звикайте
-
Різні, я так розумію.
-
Привіт! Прошу поради у тих, хто летів в Канаду через Франкфурт. Якщо купили білети і на пересадку є часу 1год. 55хв. , то чи в такому разі ми встигнемо(якщо все робити швидко) пройти контроль і реєстрацією і т.д.... (Тому що лише після покупки білетів, я прочитала на білетах, що рекомендація, щоб було часу 3 год.🙈). Хто летів і мав на все про все 1 год.55 хв., то як все пройшло? (P.S.: сім'я : 2 дорослих, 2 дітей/4 шт. багажу реєстрового; 4 особистих + можливо ще будемо купувати додатковий багаж)
-
Ще ні