UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт👋 Я Олена, з України🇺🇦 Приїзджаю в Calgary 24 січня цього року. Я б’юті майстер шугарингу/ламімейкер/бровіст. Досвід роботи в шугарингу з 2015 року, по ламінуванню та бровкам з 2019 року. Мій інстаграм: instagram.com/antonova_beautyspace?igshid=OGQ2MjdiOTE= На разі в пошуках роботи в україномовному чи російськомовному салоні краси. Моя англійська на рівні А1, але в процесі вивчення. Шукаю місце, де зможу реалізувати свої професійні навички . Дуже люблю свою справу, уважна та відповідальна. Працюю швидко та якісно. З радістю стану членом вашої команди. Якщо ви, або ваші знайомі, маєте салон краси де неохідні мої послуги - буду рада рекомендаціям та пропозицім. Вдячна за будь-яку інформацію та допомогу❤️
-
Лучше приедете снимите что-то на айрнбинби и ищите, все районы разные, мы ищем неделю ездим по разным районам, взяли машину в аренду, нравится юг Калгари…но мы только в поиске
-
Ок. Так и сделаю
-
Вообщем rbc я так понял не стоит внимания?
-
Мені ТД 350$ приліпив в вигляді амазон карт 🤗
-
Добрий день , підскажіть будь-ласка , хтось їздив з Калгарі до Едмонтону автобусом чи поїздом? Якщо так , то де замовляли квитки ? Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-exemption-3.html This public policy takes effect on March 17, 2022. This public policy applies only to applications for a temporary resident visa, open work permit or study permit received on or after the day it comes into effect. This public policy expires on March 31, 2023, and may be revoked at any time without prior notice. достаточно надежно?)
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.