UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт, я сертифікований з досвідом майстер, роблю ламінування/ фарбування брів та вій🤩 воскову корекцію брів або пінцетом⚡️ ПРИ ПЕРШОМУ ВІЗИТІ ЗНИЖКА 5% ВІЗИТ З ПОДРУГОЮ/СЕСТРОЮ 10% Район ELBOYA (C-train 39 AVENU) 🕑 ламінування та фарбування 1 година ⚡️Працюю ще на українських матеріалах⚡️ ЯКІСТЬ ГАРАНТУЮ ❤️ Носка ламінування 1-1,5 місяці ⭐️ Ламінування/фарбування вій 55$🔥 (при першому візиті В ПОДАРУНОК БОТОКС) Ламінування/фарбування/корекція брів 60$ instagram.com/lash_elya_calgary?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
-
Добрий день Сьогодні пішла вперше на гігієну зубів з бенефіт карточкою. На касі був рахунок 300$ , з них 200$ сказали оплатити 😅 Так має бути? Чи це помилка клініки ?
-
Але я маю завтра ще один запис в них і не знаю чи завтра не скажуть за цю гігієну оплатити
-
Ну я була дуже здивована і сказали їм на пряму , що я не очікувала цього, тому вони мене просто відпустили 😅
-
И то, даже можно сделать запрос на то, чтобы и каналы покрыли
-
Да, не покрываются только каналы и тд
-
Навіть не очікувала , що може тільки половину
-
Я просто читала в бесідах і навіть на офіційному сайті , що гігієна покривається повністю
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Я запиталася чи можу я в них зробити гігієну за бенефіт карточкою, вони сказали так
-
Даже счет не давали
-
Мне полностью покрыло бенефитами
-
Гаразд, дякую 🤗❤️
-
По бенефитам многие делали, полностью покрывало всегда
-
Покажите в клинике официальный сайт и что там написано, что покрывается
-
Мы заехали 15 числа и оплачиваем 15 числа за месяц ( с 15 по 15)
-
Укр права у вас забирают , когда приходите сдавать knowledge test.