UA to Calgary🇨🇦
-
Best CRYPTO TRADING AND MINING PROFITS 📈 I never believed that this could be real and legit platform when I always hear about testimonies are not legitimate but thank God I found the real legit and trusted trading and mining company who I I decided to check it out and luckily I have been trading and earning massively from the company, what are you waiting for give It a try and become a millionaire instantly http://honoris-holdings.com?ref=Lisa
-
Няня для Вашої дитини в північній частині Калгарі (Calgary,NW). Якщо Вам потрібно залишити дитину з надійною людиною, педагогом дошкільної освіти, та вирушити на свою роботу, я залюбки Вам допоможу в цьому. Маючи 27-річний досвід проведення музично-оздоровчих занять, організації дитячих свят та розваг на різноманітну тематику, я з впевненістю можу сказати, що ми знайдемо спільну мову з Вашою дитиною. Приймаю дітей у своєму будинку та відкрита для Вас з понеділка по п'ятницю (вихідні та свята - за домовленістю). Якщо ви бажаєте зустрітися- пишіть в особисті або зв'яжіться зі мною за номером телефону, у Viber та WhatsApp. Ласкаво прошу. Тетяна. Phone: +15875814124 Viber, WApp:+380958921922
-
виплати наче продовжили до літа
-
а ви не знаєте, чи зможуть продовжити програму cuaet ще на рік?
-
Сонечко зійде, мав би настати новий місяць - квітень, а от чи продовжать программу то вже від обставин на війні буде залежати та ще багатьох факторів...
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини В нас є : • досвід роботи та поводження з вашими речами • клітка для тварин/дитячі крісла • пунктуальність та гарні ціні. • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога Консультація в Приватні Повідомлення або за номером - 825 288 8030 Дякую всім. 🤝