UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго дня. Мене звати Анастасія. Я працюю в Телус промо. Якщо вам потрібен інтернет, телебачення, home security або мобільний зв’язок, буду рада вам допомогти. Якщо ви вже підписали контракт та вам не подобається ціна, я допоможу вам з цим. Пишіть в лс. Гарного дня!
-
А я вже щось ні... Сьогодні мали зустріч із імміграційним консультантом і вона сказала що стаж тільки для федеральних програм, 😏
-
Так і є, але стаж роботи з України дозволяє податися через 6 місяців такого ж стажу у Канаді на PR.
-
Так, стаж 12 місяців, мін. 33-40 годин на тиждень. Якщо меньше не проходимо.
-
По федеральній программі, а я не пролізаю поки що в федералку, тільки провінційна, а там це не актуально (я так зрозумів). 😒
-
Ви трохи про інше (фулл тайм чи парт тайм), а я про те що ви коли зберетеся подаватись на ПР то якщо ви по федеральній программі, наприклад Експрес Ентрі, то ваш попередній стаж буде мінусувати час роботи тут, а якщо, наприклад по провінційній Альберта опортюнити стрим то це не актуально. Годин має бути 1500 з чимось 😄
-
Чи може самостійно все-таки проштудіювати "потік" 😅
-
Ви вселяєте надію. Мабуть справді я щось не так зрозумів. Тобто я, останні два роки ДО Канади працював оператором екскаватора-погрузчика, тут по приїзду працюю operator equipment вже третій місяць на констрашн, це все схоже ніби нок7521equipment operator.... Треба таки окрему консультацію і перезапитати чітко, а то я вже поплив🤬
-
Ну от же ж ... 😈 Чітко на ангельській мові ... 🤬 Щось мабуть пішло не так 😂
-
Я не понимаю от чего это зависит и честно говоря это меня напрягает
-
Вопрос в том что как я понимаю проходят не все даже если прошли по минимальным требованиям языка
-
Я попробую тут год проработать и податься, сейчас не получится так как я не могу подтвердить мой опыт работы
-
Может у кого есть знакомые кто уже проходил через эту программу?