UA to Calgary🇨🇦
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Волонтери просять підписати петицію, щоб Унеможливити вплив держави-терориста ☠️ (рф) на внутрішні правові процеси України. петиція 👉 petition.president.gov.ua/petition/174844 👉 Як виявилося, терористи можуть використовувати прогалини в законодавстві України. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗️ Важливий кожен підпис ❤️ Дякуємо!
-
Всем привет и с наступающим, посоветуйте кем отправить паспорт на вклейку с Украины
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html?utm_source=fact-sheet&utm_medium=pdf&utm_campaign=ukraine#step1
-
Всем привет, напомните пжлст ссылку для регистрации фин помощь 3000 CAD, поиском в группе не нашел, спасибо :)
-
Hello
-
😂😂😂 а я в Ванкувері вже і таке бачив!
-
а в якому ЖК?
-
Так
-
Але якщо їх там дві три, то я вас розумію)
-
Я вам пояснюю свій вибір. Але якщо прижме і ми не знайдемо для себе те що шукаємо, то будемо звикати
-
Ну у нас тільки раз за місяць була ситуація що зайняті всі пралки..їх тут в основному багато)
-
Не знаю як інші, але для мене питання гігієни дуже важливо. Я жила 7 місяців в Польщі в загальному домі для українців, були 2 пралки на 80 людей. І я бачила, що і як кожен прав. Хтось закидує взуття на 15 хвилин, і потім свої речі не хочеться туди завантажувати... Можливо тут в житлових комплексах не так. Але якщо є вибір квартир, то поки шукаємо інші варіанти
-
У нас теж так. Насправді це невеликий мінус для квартири