UA to Calgary🇨🇦
-
cutt.ly/G44pNwS cutt.ly/G44pNwS
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка,для влаштування дітей до школи,шось треба онлайн заздалегідь заповнювати? Чи просто приходиш до школи з документами? Дякую заздалегідь ❤️
-
Сперва зарегистрироваться на сайте CBE ( Calgary Board of Education). Там заполнить длинную анкету. И ждать от них письма с приглашением на knowledge assessment. После этого они вас направят в школу.
-
Здравствуйте Меня зовут Юлия Я парикмахер колорист Я за здоровье и качество ваших волос Работаю по адресу 6449 Crowchild Trail SW #6, Calgary, AB T3E 5R7 Мои работы можно посмотреть здесь instagram.com/danaeva.hair?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
-
Тільки у випадку коли це будуть довготривалі виплати. Мається на увазі, якщо ви будете рік чи більше сидіти на виплатах і потім відразу подастеся на PR. Хоча в будь якому випадку довготривале надходження в статусі того хто отримує різні виплати і не працює, просто недозволить отримати PR, бо ви просто не зможете виконати умови жодної програми
-
Всем привет, подскажите пожалуйста в каких магазинах можно недорого купить мебель/посуду и различные вещи для дома?🙏
-
Привіт. При перельоті Макбуки можна в основном багажу провозити???
-
Вітаю, громадо, Підскажіть, будь ласка, на яких ресурсах чи куди писати, як знайти Хост сім'ю на перший час в Калгарі чи передмісті? Прилітаю на початку червня , в мене 2 дітей , 14 і 11років, хлопчик і дівчинка відповідно.
-
Да, это очень распространенная проблема с подачей детей...делайте как они говорят, у нас только с тоетьего раза удалось это исправить, но вы можете одного из взрослых птдать отдельно если нужны деньги срочно
-
Почему вы сами за ним не хотите слетать? И дешевле и надежнее