UA to Calgary🇨🇦
-
Блин не могу найти новость, это знакомые канадцы рассказывали
-
Всім привіт! Хто підкаже, як за адресою модно дізнатися Хто саме є власником будинку (lend lord)?
-
это ты в плюсе
-
Подскажите пожалуйста, пополнил счёт на 90, а в итоге стоит -90. Кто-то сталкивался?
-
Ааа, это так работает. Благодарю Вас за ответ.🫡🦾
-
если положительный баланс то в минусе
-
Підскажіть будь ласка. Вчора купляла проїзний на сайті citystore.calgary.ca. Білет в my fare з цього інтернет магазину приходить одразу? Бо мені нічого не прийшло. Чи його потрібно якось підтягнути туди. Дякую за допомогу
-
Переспросил ещё раз, в новости это не выкладывали, вроде тот же район аэропорта
-
-
Здравствуйте👋, я мастер маникюра Ирина, нахожусь в downtown🌆, в городе Калгари! Приглашаю Вас на маникюр и педикюр с покрытием и массажем! 💅 Я принимаю на дому а так же работаю в комфортных для Вас условиях с выездом на дом, в любое удобное для Вас время!😉 Для записи пишите 👉 @LlittllAngel Или звоните 👉 (368)9977228
-
Шукаю житло 2 бедрум, розгляну все, окрім району аеропорту. Пишіть якщо є якісь гарни варіанти
-
Так, з’являється відразу. Перевірте, який саме ви купили: паперовий чи електронний. Якщо на сайті ви бачите тільки один - паперовий, це значить, що ви не додали свій ідентифікатор my fare в обліковий запис на сайті. Якщо не розберетеся самостійно, напишіть мені в приват.