UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт , мене звати Адріана , працюю в компанії Telus . Можу допомогти з підключенням домашнього інтернету , телебачення та smart automation system. Працюю саме в promotion team (тобто в нас найкращі та найнижчі ціни) Якщо хочете перевірити що я дійсно працюю в телус - можете зателефонувати в телус і сказати мій код -KHHK , і там дійсно підтвердять що я тут працюю . Пишіть мені в приватні повідомлення свою адресу , і я зможу сказати які тарифи та ціни доступні в вас ) послуги надаю безкоштовно .
-
Через IBAN нормально всё было
-
Дякую
-
Хто знає офіційне джерело інформації, де написано, що можна буде поміняти посвідчення водія українське на канадське без тестів і екзаменів? Дякую
-
Уявляю що там буде завтра)))
-
Калґарі. Перукар-колорист. 1022 17 Ave SW Balayage, AirTouch, Blond, Konturing, Highlights та інше 💃 Кому цікаво ,інстаграм👇 instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Именно реально просто поменять сказали можно?
-
Доброго вечора, моє ім'я Саша. 12 травня прибуваю в Торонто із 2 дітьми. Потім в Калгері. Допоможіть зняти квартиру, недалеко до метро 2 спальні. Бюджет 1500-1700. Із нами ще кішка летітиме. Розгляну різні пропозиції. Я на сайті оренди знайшла кілька, але не маю достатнього знання англійської щоб домовитись. Буду вдячна якщо відпишете.
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/групногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини • здійснюємо квартирні переїзди - приїздимо з великим трейлером і перевозимо всю квартиру за один раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Меня порой поражает такое, "потрібно їхати далеко", это вам надо или кому? Вы наверное хотели,чтоб всё за вас делали? Да все ездят с одного края в другой за подписью,потом по 3 часа ждут одного бланка,потом другого и так далее.