UA to Calgary🇨🇦
-
Дякую
-
Інформація з іншого чату:⬇️ Тільки що замінила українське водійське посвідчення на Альбертівське, ось процедура: 1. Якщо у вас немає Alberta ID Card, тоді ви маєте здати тест на зір та зробити фото прямо у реджестрі. Ваші укр права забирають, видають тимчасові паперові, і через 2 тижні пластикові приходять на пошту. 2. Якщо у вас є Alberta ID Card, то процедура обміну прав виглядає так само, окрім двух моментів: - Вам не треба робити фото та здавати тест на зір - Вам потрібно приїхати в Реджестрі саме в години, коли працює government, це з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00 (краще вранці). Це пов’язано з тим, що робітнику реджестрі потрібно зробити запит у government та подзвонити, щоб вони дали формальну згоду. ЯКЩО У ВАС є ALBERTA ID, тоді ви отримуєте пластикову картку, яка являє собою права + айді (два в одному). І саме тому така процедура. Здавати теоретичний або практичний тест не потрібно. Сьогодні в мене все зайняло 15 хвилин, включаючи їх дзвінок в government. Коштувало 56 дол (оплата тільки за пластик). Черги не було.
-
У мене є айді, мені робили зір та віддали айді назад і дали папір і сказали шо права будуть через 2 тижні,
-
Якщо знайдеш інфу маякни і мені, дякую
-
Приложение вечно тупит и суммы скачут ,иногда с 20 попытки норм ,но сегодня безуспешно .Там в правом верхнем углу есть значок чата ,через чат бот можно сделать перевод с конкретной суммой которую хотите перевести 🙃
-
Добрый день всем, помогите пожалуйста кто может. Я долго не могла решиться написать такое но увы, уже нет вариантов , пишу во все группы. Мы семья с 3-х человек я, моя младшая сестра и мой муж, находимся в Калгари уже 2 месяца, мы не можем найти работу мы обошли много разных заведений, агенций, онлайн кидали свои резюме, та и просто ходили по многим местам и разносили резюме как листовки. Муж говорит и понимает английский на среднем уровне, у меня хуже но я учусь. Такая ситуация не ловкая за следущий месяц уже нечем будет плотить за полный месяц проживание в квартире мы не знаем что делать, денег практически нет. Может кто-то работает уже где-то и нужны работники или же есть знакомые у кого на работу требуются люди. Помочь нам ни кто не может так, как в Канаде нет совсем знакомых, в Украине остались только родители которым нужно так же помощь от нас. Если есть хоть какая-то работа мы согласны на любую! Спасибо за внимание.