UA to Calgary🇨🇦
-
Вдогонку к этому сообщению, может кто-то посоветует хороший увлажнитель воздуха, что бы реально работал.
-
Ничего себе сколько батарей! Плохо греют? Извините просто любопытно, посоветовать ничего не могу
-
смотрите в закрепленных. их можно найти в аэропорту.
-
Вітаю! Підскажіть будь-ласка куди найперше звертатись по прильоту? Я, дружина та двоє маленьких дітей. Чи можна розраховувати на червоний хрест? Як з ними зконтактуватись? Наперед вдячний.!!
-
у мене завжди в Україні була мігрень на погоду, на любий вітерець. В Польщі прожила 10 місяців, і також була головна біль на перепад температури. Дуже переживала, що в Канаді при перепадах -31 до +2 буде розривати голову. Але на щастя, поки все ок) Єдине поки джетлаг дає про себе знати
-
Записаться на тест можно здесь. Но советую не рассчитывать, что это будет быстро. Для ускорения можно (и нужно) приходить раз в неделю в их офис и напоминать о себе. Мы 3 раза приходили, и на 3й нам назначили время экзамена. www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/
-
Всіх з Різдвом!Скажіть будь ласка,у вас після прильоту до Калгарі були проблеми з тиском?Як ви себе почували?Не маю на увазі саме адаптацію,бо вона є у всіх.Просто кажуть що Калгарі 1000 метрів над рівнем моря та може бути проблеми з тиском та люди можуть погано себе почувати
-
Підкажіть будь ласка, чи є в Канаді банк, де можна відкрити рахунок із-за кордону, плануємо з сім'єю летіти в лютому, зараз в Туреччині. Заздалегідь дякую.
-
дякую! у нас майже такий самий підхід. стукати у всі двері))
-
В Канаде по нашему опыту их постоянно нужно дергать. Писать/звонить/приходить - напоминать о себе. Нам в нашем кондо изначально сказала хозяйка - ждите, людей-вариантов много, я вам сообщу, когда выберу кого-то. Но мы через 3-4 дня написали письмо о том, как нам важно жить в этом районе из-за школы для ребенка, и как нам понравилась квартира, и что мы готовы заплатить за 3-4 месяца вперёд. И уже через день мы договорились :)
-
о супер. також писали на деякі варіанти, також поки тиша(
-
ми знаходили квартири на півночі від центру, там є декілька варіантів, поки нам не відповіли
-
а який район?