UA to Calgary🇨🇦
-
Первый взнос делаешь
-
Привіт дівчата 💛 Бажаєте гладку шкіру без болю та роздратування? Спробуйте шугаринг і воскову депіляцію! ШУГАРИНГ/ ваксинг дозволить насолоджуватися результатом до 4 тижнів. Спеціальна акція для нових клієнтів - знижка 10% на перше відвідування. Запишись зараз! www.instagram.com/reel/CsbuH0PpjXa/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Доброго дня дівчата🌟, мене звати Валерія і я майстер з гарячого капсульного нарощення волосся, Закінчила навчання у одного з найкращих майстрів Києва і у Калгарі зараз шукаю моделей для поповнення портфоліо тому ціни дуже приємні. Запрошую вас красуні до мене на: -Корекція нарощенного волосся 350$(зняття, перекапсуляція волосся, нарощення) -капсульне нарощення (250$)/ загущення волосся(200$) -капсуляція волосся (50$) -зняття нарощенного волосся (40$) -підбір волоссячка під ваш колір/ консультація-0$ Район 📍Malborough Для деталей пишіть в приватні повідомлення)
-
Привіт! Я практикуючий майстер з нарощення волосся, який приймає в даунтауні. Я спеціалізуюсь на роботі з капсулами стандартного розміру, а також виконую нарощування волосся мікро та нано капсулами. Завітайте до мене, і я допоможу вам отримати бажаний об'єм і довжину волосся. Для запису пишіть в приватні повідомлення.
-
Еще актуально ?
-
Добрий день/вечір Буду їхати з України в Калгарі (Мукачево -> Кошице -> Франкфурт -> Калгарі). Якщо комусь потрібні ліки певні (лише дуже важливі, в невеликій кількості), то можу привезти. У мене з собою немає зареєстрованого багажу, тому 100 мл і більше точно не привезу Ніякі стіки і сигарети везти не буду Виїду 19-го вночі з України, а 21-го буду в Калгарі Якщо переживаєте що найоб, то зможу представити всі свої квитки. З початку місяця я терміново летіла в Україну, а зараз буду повертатись назад. Якщо знаєте когось, кому буде потрібно - перешліть повідомлення
-
Напишите в лс пожалуйста больше информации и если есть то фото квартиры !
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, кто виїжджав з твариною в останній місяць два з України в Польщу. Жінка з йориком на автобусі на Рава Руськії пп попередила прикордонника коли той збирав паспорти що вона з собакою і надала документи на собаку. Той сказав що це питання до митників. Останні сказали що нічого виписувати (міняти ф1 на міжнародний сертифікат) не треба. На польському пп жінку з собакою завернули, сказали що нема документа який повинні були виписати на укр пп. Жінка повернулася до Львова і завтра буде їхіти звнову. Підкажіть, будь ласка, який алгоритм дій і що казати, до кого звертатись на пп в такому випадку? Буду дуже вдячний бо ситуація незрозуміла і жінка в розпачі...
-
Тут скорей всего больше помогут
-
t.me/petstocanada