UA to Calgary🇨🇦
-
Икеа, волмарт, костко...
-
Амазон (завчасно закомовили)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста хорошего и проверенного семейного врача в районе SW)
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
НАРОЩУВАННЯ ВОЛОССЯ -20% Червень-липень Доброго дня дівчата🌟, мене звати Валерія і я майстер з гарячого капсульного нарощення волосся, Закінчила навчання у одного з найкращих майстрів Києва і у Калгарі зараз шукаю моделей для поповнення портфоліо тому ціни дуже приємні. Запрошую вас красуні до мене на: -Корекція нарощенного волосся 350$(зняття, перекапсуляція волосся, нарощення) -капсульне нарощення (250$)/ загущення волосся(200$) -капсуляція волосся (50$) -зняття нарощенного волосся (40$) -підбір волоссячка під ваш колір/ консультація-0$ Район 📍Malborough Для деталей пишіть в приватні повідомлення) Також буду рада знайомству з майстрами тому що поки не знайшла хорошого майстра в Калгарі для себе.
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👇 www.instagram.com/vovaenglish/
-
Доброго дня) Пропоную послуги манікюру та педикюру 💅👣 🌐 Downtown 5 Ave Sw ⏰ 2-3 год Звертайтесь будь ласка в інстаграм instagram.com/nail_calgary_?igshid=NGExMmI2YTkyZg== ✅ Майстер зі стажем! ✅ Інструменти стерильні!
-
Всем привет? Кто хочет в канадский чат курилка? Там можно найти много новых друзей с разных городов Канады и вообще там весело:) подписывайтесь🥰🥰🥰 t.me/ukrainelovecanada
-
Доброго дня! Якщо Ви шукаєте авто в кредит, звертайтесь до мене. В нас найкращі умови в місті по кредитуванню. Спеціальна программа для ньюкамерсів. Більше 1000 авто в наявності на будь-який гаманець Буду радий допомогти та обрати Вам авто. Моя консультація абсолютно безкоштовна
-
Доброго вечора! Підскажіть, будь-ласка, може хто вилітав з Бухаресту та їхав з Миколаєва чи Одеси, потрібно контакти перевізників або варіанти як краще доїхати? Дякую
-
Привіт. Потрібна допомога з аукціоном copart. Хто може проконсультувати по роботі з ним в Калгарі . Або може хтось може запропонувати роботу з цією системою як послугу під ключ? Напишіть будьласка в особисті.