UA to Calgary🇨🇦
-
Слушайте, я вам не особенно обязана чем-то вроде бы... Для новоприбывших (подчеркнуть?) Именно для новоприбывших не важно какая школа. Рейтингом развлекаться можно будет когда хоть год проживут тут и с языком получше будет и с ориентацией в пространстве. Как будто мало хлопот у ньюкамеров... ещё и о рейтинге думать. Стандарты обучения приблизительно равны, всё равно никто публично не называет оценок и не обсуждает поведение
-
який напор? розслабтеся. я вас ніде ні до чого не забов'язував шо ви видумуєте? Ви вважаєте що не важливо яка школа а я вважаю що важливо, тому і написав, в чому проблема? Не подобається що я вказав на суперечливості в ваших повідомленнях? ну так не суперечте самі собі. Не хочете думати про рейтинг не думайте а у інших можуть бути інші пріорітети.
-
Да, что же я такого противоречивого написала? Про Норт Ист? Ну это просто из ряда вон, думаю в Индию мало кто хочет попасть... А в остальном особенно без разницы
-
Друзі кому цікавий Handmade,Home Decor ,підтримайте ,підпискою кому не шкода !Дякую! 🎉🏠 Новий магазин "Handmade Home Decor" - унікальна ручна робота для вашого затишку! 🌸 🛍 Підпишіться, щоб не пропустити новинки та акції! 💕 www.facebook.com/profile.php?id=100086282726181 #HandmadeHomeDecor #РучнаРобота #ДекорДляДому #Затишок #Підписуйся #Відкриття
-
t.me/uu_calgary/83739/195464
-
Усім привіт Літні знижки 🔥 Знижки на телефони (айфони та самсунги) 14й за 770$ 14й плюс за 925$ (чохол і скло в подарунок💝) 14й про макс 1233$ S23 ultra за 1247$ (самсунг бадс в подарунок 🎁 ) 20$ дзвінки і смс 39$ за 20 гіг 45$ за 30 гіг 50$ за 40 гіг 55$ за 50 гіг Деталі в лс🌸
-
Куда их деть
-
Меняю 100 грн на 100 CAD
-
Сувеніри
-
Как снять на личку с виртуальной карты?