UA to Calgary🇨🇦
-
Мешкаю у квартирі. Сьогодні з п'ятої ранку кожні 29 секунд пищщит пожежна сигналізація. Натискання на кнопку "press to silence" ніякрго результату не має. Підкажіть як виключити цю сигнализацию?
-
Собача мова, видно що українка тільки по паспорту. Як воно пропагандувати мову окупантів?
-
Богдан (Бодя) каждый сам решает на каком языке ему удобней, не нужно разводить на эту тему спор
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking (1550 5th St SW) цієї Неділі 6 Серпня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVFh0DnMs-gLTZT2FhexgjbH4__kZRrxVFjoAJN2vPThOV0Q/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Привет🙋🏼♀️ Я мастер маникюра из Украины в Калгари🇺🇦🇨🇦 💅🏻Приглашаю тебя на самый лучший маникюр и педикюр ❤️ ‼️Мои инструменты проходят все этапы дезинфекции и стерилизации; Использую только одноразовые расходники‼️ 🤩Гарантирую безопасный, качественный маникюр и педикюр Адрес: 17 Ave SW, в 10 мин ходьбы от C-train station Westbrook Instagram: instagram.com/beauty_pro.yyc?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
t.me/calgarynewcomer/41428
-
В аэропорту часто нет касс, поэтому не факт что примут наличку, но обычно у них есть разовые карты для пополнения в их же терминалах на такой случай
-
𝖥𝗋𝗈𝗆 𝗍𝗁𝖾 𝖻𝗈𝗍𝗍𝗈𝗆 𝗈𝖿 𝗆𝗒 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 𝖨 𝗐𝖺𝗇𝗍 𝗍𝗈 𝗌𝖺𝗒 𝖺 𝖻𝗂𝗀 𝗍𝗁𝖺𝗇𝗄𝗌 𝗍𝗈 𝗒𝗈𝗎 sir 𝖿𝗈𝗋 𝗒𝗈𝗎 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗉𝗋𝗈𝗏𝖾𝗇 𝗍𝗈 𝗆𝖾 𝖼𝗋𝗒𝗉𝗍𝗈 𝖼𝗎𝗋𝗋𝖾𝗇𝖼𝗒 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝗂𝗌 𝗅𝖾𝗀𝗂𝗍 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝗍𝗁𝖾 𝗀𝗎𝗂𝖽𝖾𝗅𝗂𝗇𝖾𝗌 𝖨 𝗐𝖺𝗌 𝖺𝖻𝗅𝖾 𝗍𝗈 𝗆𝖺𝗄𝖾 $2,500 𝗐𝗂𝗍𝗁𝗂𝗇 48 𝗁𝗈𝗎𝗋𝗌 𝗂𝗇 𝖼𝗋𝗒𝗉𝗍𝗈 𝖼𝗎𝗋𝗋𝖾𝗇𝖼𝗒 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝖺 𝗅𝗂𝗍𝗍𝗅𝖾 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍 𝗎𝗉 𝖼𝖺𝗉𝗂𝗍𝖺𝗅 $200 𝗒𝗈𝗎'𝗋𝖾 𝖺 𝗍𝗋𝗎𝗌𝗍𝗐𝗈𝗋𝗍𝗁𝗒 man 𝗍𝗈 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗈𝗇𝖾 𝗈𝗎𝗍 𝗍𝗁𝖾𝗋𝖾 𝗂𝗇 𝗌𝖾𝖺𝗋𝖼𝗁 𝗈𝖿 𝖺 𝗍𝗋𝖺𝖽𝖾𝗋 𝖨 𝗋𝖾𝖼𝗈𝗆𝗆𝖾𝗇𝖽 𝗁im 𝗍𝗈 𝗒𝗈𝗎 𝖺𝗅𝗅, 𝖼𝗈𝗇𝗍𝖺𝖼𝗍 𝗁im 𝖩𝗈𝗂𝗇 𝗍𝗈𝖽𝖺𝗒 𝖺𝗇𝖽 𝗐𝗂𝗇 𝗍𝗈𝗆𝗈𝗋𝗋ow. t.me/joinchat/XykBn3MduHk4YmRk
-
Доброго дня, можливо хтось продає таку книжку, або знає де можна її дістати, буду дуже вдячний.
-
Вітаю . Я- Ольга, жіночий та сімейний психолог 🫶 знаю, що зараз дуже багато людей втратили опору, близьких людей, бізнес , житло країну . Це дуже важко, але Я вірю в силу людей і їх бажання , тому впевнена, що кожна жінка і кожна пара може вирішити будь-яку ситуацію в їх житті 😌 З радістю допоможу Вам в цьому . Працюю з будь-якою жіночою та сімейною проблемою , звертайтеся 🫶
-
Велике дякую, але потрібна саме ця книжка, і не в електронному вигляді)
-
Разница в том что выкинул все гаджеты и взял книгу в руки, а когда открыл на пк или айпаде то там есть ютуб и инстаграм, которые отвлекают