UA to Calgary🇨🇦
-
Мы год уже отучились в Калгари,сейчсс меняем район и сравниваю.по рейтингам и меня это сильно настораживает. У наших.школ ( причем это близко Forest Lawn,нелучший же район вроде) ,но школы прекрасные ( 4,7 и 3,5 ), а здесь по идее рацон получше Шонесси а школы прчм расстроилась((
-
Рейтинг абсолютно не отражает ваши представления о хорошей или плохой школе...тем более, что ваши дети всё равно приезжают без английского и попадают в ESL. Их не будут обижать или ставить плохие оценки незасужено. Выбирайте любую школу поближе и не парьтесь, по крайней мере первые пару лет
-
Доброго дня! Хтось мешкає в районі Bridlewood SW? Цікавлять школи ( бачу що всі школи з низьким рейтингом). Мене це бентежить(( Хтось чимось моде поділитись?) Будь ласка напишіть( можна в приват). Дякую
-
📱🌟 Нові iPhone та Samsung, плюс тарифи, що зачаровують! Відкривай для себе: 1. 🍏 iPhone 14: Останній витвір майстерності від Apple. Тільки зараз ціна від $15/м. Тобто $360 в цілому. 2. 📱 Samsung Galaxy Z Fold 3: Майбутнє смартфонів у твоїх руках. Стартує від $15/м. 3. 👾Google Pixel 7 Від $0 щомісяця, ми не помилилися, саме $0🙂 Тарифи, які змушують зупинитися: 1. 💲 $39 - 20GB інтернету + безлімітні дзвінки та СМС по Канаді. 2. 💲 $45 - 30GB інтернету + невичерпні можливості спілкування. 3. 💲 $50 - 40GB інтернету + найкращий зв'язок із всією Канадою. Хочеш дізнатися більше? Тисни сюди: t.me/mobilebuddychanel 🚀 Новий гаджет та тариф чекають на свого героя!🦸🏼
-
Всім привіт! Хочу запропонувати до вашої уваги мою сторінку: instagram.com/syrnyky?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== На усі замовлення, які ви оформите сьогодні в Телеграмі знижка -20%, а забрати можна буде протягом тижня✨ Роблю на замовлення сирники, налисники, міні-чізкейки. Сирники є без цукру, з родзинками, шоколадом або просто класичні ☺️ Налисники готую з начинкою на основі з домашнього сиру та кураги 🍑 Міні-чізкейки по 10 см у діаметрі, вага приблизно 280-300 грамів, смачна, ніжна, вершково-сирна основа 😋
-
Зачем ему посредники?)) ...мне не надо, но я бы такого не поняла.
-
Там прямо в ошибке указан номер телефона, туда надо позвонить, у многих было такое
-
🔥 Samsung S23+ зі знижкою 50% Тільки сьогодні і завтра. За деталями пиши в особисті
-
Видела, что то подобное доллораме