UA to Calgary🇨🇦
-
Я делала на Легаси, осмотр 88 вакцина 28. Далеко от всего и после семи вечера транспорт не ходит
-
🎉 До уваги батьків та малят від 1,5 до 4 років! 🎉 ⠀ Запрошуємо вас разом з вашими діточками на захоплюючі танцювальні заняття, які принесуть радість, рух та спільне веселощі! 🕺💃 ⠀ Чи хотіли б ви, щоб ваша дитина розвивалася фізично та емоційно, підтримуючи здоровий спосіб життя? Я- Світлана-хореограф ансамблю Yalenka Ukrainian Dancers Societyпропоную вам незабутні танцювальні пригоди, де ви разом з малятами зможете: ⠀ 🌈 Відкрити для них світ руху та музики з наймолодшого віку. 🤗 Провести час разом, поглиблюючи батьківські зв'язки. 🧠 Розвивати координацію та моторику через веселі танцювальні рухи. 💥 Зарядитися позитивною енергією та посмішками! Нехай кожне заняття стане справжньою танцювальною вечіркою для вас та вашого маляти! ⠀ 📆 Дні проведення: понеділок 🕒 Час: 🏠 🎉 До уваги батьків та малят від 1,5 до 4 років! 🎉 Запрошуємо вас разом з вашими діточками на захоплюючі танцювальні заняття, які принесуть радість, рух та спільне веселощі! 🕺💃 Чи хотіли б ви, щоб ваша дитина розвивалася фізично та емоційно, підтримуючи здоровий спосіб життя? Я- Світлана- хореограф ансамблю українського танцю «Ялинка», проведу вас у незабутні танцювальні пригоди, де ви разом з малятами зможете: 🌈 Відкрити для них світ руху та музики з наймолодшого віку. 🤗 Провести час разом, поглиблюючи батьківські зв'язки. 🧠 Розвивати координацію та моторику через веселі танцювальні рухи. 💥 Зарядитися позитивною енергією та посмішками! Нехай кожне заняття стане справжньою танцювальною вечіркою для вас та вашого маляти! 📆 Дні проведення: понеділок 🕒 Час: 4:45-5:25 🏠 Місце: 1709 8 Ave NE #2 в Evergreen Community Spaces. ⠀ Не втрачайте можливість стати частиною цього захоплюючого досвіду разом зі своєю дитиною. Записуйтесь зараз та долучайтеся до нашої танцювальної спільноти! Для запису та додаткової інформації переходьте за посиланням dancestudio-pro.com/online/index.php?account_id=24240&fbclid=PAAabN2a3F4D7bTwRlRjc6cD5xbt0BvsiRrdVfLT8Sf-nydi7f9U5axoRhrrs_aem_AabEXWcon-jEWa6zf8BxU1aR6DNc5buyUdy6Ap5iznzFl-EnKJvPZ36dN3iF4mYYbv0 ⠀ Для українців, які прибули в Канаду по програмі CUAET, знижка 50%
-
REAL-DISCREET-100% SQUIRTER ✅Incall/Outcall ✅FaceTime session ✅picture/Video sale ✅Greek/Bbbj all the three holes are uncovered ✅ ✅Full service ❌no Law enforcement Thanks daddy and text to book appointment for later time. Hit me up for GREEK ❣ GFE ❣ ANAL ❣ BAREBACK ❣ 420 FRIENDLY ❣ BBBJ ❣
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Я документи сина , закінчив 8клас, не забирала. В школі нас перевели на екстернатну форму навчання - будемо поєднувати... Документи переводити не обов'язково. Коли показувала табель , то сама переклала де який предмет і все . Цей документ ніхто навіть не брав у нас.
-
Там нет грильяжного ) а я именно его купил)
-
Торт той самий у фрешко набагато дешевше, конфети краще брати в European Deli
-
Укрклиниг пригласите, девочки умнички) instagram.com/ukrcleaner?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
-
Если кто-то сталкивался с клининг сервисами - подскажите пожалуйста контакты. Выезжаю из апартаментов - нужно заказать клиниг 1 бедрумной квартиры. Спасибо.
-
Окей, дякую!
-
From?
-
Я ногами месяц искал
-
и как чаще всего ищут работу? какие ресурсы? сайты или джобцентры
-
а на рабочую специальность сложно найти, типа монтажи сетей и тп?
-
Хтось летів останніми часом у Калгарі? Якщо так, то чи багато людей було? Скільки часу зайняло зробити документи? Думаємо, чи вистачить 3:20 на пересадку.
-
Надо искать … Пособия получали наверно 1-2% людей кто подавался, ты прям вообще бомж должен быть и деньги должны закончится которые Канада тебе дала…
-
это основная специальность. но также есть навыки электрика, сантехника, инженера-строителя..