UA to Calgary🇨🇦
-
Добрий ранок , підкажіть будь-ласка офіси по ренту апартмента , та у якому районі краще шукати , дякую ☺️
-
Доброго вечора ,я стикнулась з такою проблемою,що хотіла податися на канадську візу ,здала біометрію і готова до вклейки візи,але мій закордонний паспорт по якому я хочу зробити цю візу закінчується в лютому. Недавно я зробила новий закордонний паспорт і мене цікавить чи можливо таке,щоб мені вклеяли візу в цей новий паспорт? Або чи є вихід взагальному з цієї ситуації
-
На Амазоні є різні від дешевих до тих, що по 300 баксів
-
Замовляла на Амазон. Вже наступного дня була доставка.
-
Ребят, кондо 2 бедрума 1 вашрум, находится в McKenzie Towne, стоимость 1590 (отопление, вода и подземный отапливаемый паркинг входят в цену), дополнительно свет 40-50 и если есть животное - 30 за животное, очень хорошая хозяйка. Но хозяйка не готова ждать, а сдавать заочно она не будет, только сначала личная встреча. По сути при необходимости мы можем съехать 25-26 декабря, (изначально думали быть до 14-15 января) так что если кто-то уже в Калгари и уже ищет жилье - тем актуально, на потом она сама будет сдавать. Если вам актуально - в личку. #квартира #rent #жилье #аренда
-
Зачем тратить свободное время, купите через амазон
-
І чи можна дати новый паспорт для ворк перміт, якщо віза вклеєна у старий
-
А якщо, закінчився термін дії паспорта, можно подовжити ворк перміт? Замінити паспорт у посольстві