UA to Calgary🇨🇦
-
Такая процедура...традиция и вообще итс э кэнада, почему вы иммигранты не целуете тут нам землю....
-
Мне в коллцентре ответили, что должно прийти новое письмо о продлении, сейчас они всё ещё в процессе рассмотрения дел до конца сентября.
-
❗⚠️Увага, повідомлення для батьків ⚠️❗ Я Олександра, та я працюю в IT-індустрії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей, від 6 до 17 років. Тому хочу Вас запросити на безкоштовну онлайн сесію з програмування та розвитку 💻 Метою нашої комунікації є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні додатки, ігри, програми або 3D анімації та моделі☺️ - продемонструвати, що програмування це не складно, головним є правильна побудова навчання та професійний підхід 😌 - відволікти від гаджетів, перегляду відео, та зарядити гарним настроєм. Давайте разом відкриємо унікальний світ IT 😊 ‼️Кількість місць є обмежена‼️ Пишіть "+" в коментарі або в особисті Реєстрація вже відкрита🤗
-
Есть кто продлял ворк пермит на оставшийся срок по причине продления срока действия загранпаспорта? Если отпишите в личные сообщения
-
супер если так, нужен просто человек который через это прошел и даст понимание примерно хоть сколько все времени длиться
-
круто, успеть бы теперь))) а то типа у меня все в притык)))
-
это сам новый ворк пермит? паспорт скоро должен уже быть на руках