UA to Calgary🇨🇦
-
Надіслано з Viber www.viber.com/invite/4f86bc4455e23990861033611da4060e38776f2d4b206be35770006410b3c5e0
-
Когда работа с подвохой обычно не пишут что именно надо делать
-
Вітаю, маємо знижки від операторів. Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE, Calgary, AB T2J 3V1 WOW mobile boutique або пишіть у приват
-
Подтверждение о зачислении в школу отправляет секретарь, онлайн в любую страну вообще без проблем, что в католик, что в сбе дистрикт.
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
привіт) Підкажіть будь ласка окуліста, та стоматолога до якого можно звернутись за бенефітами.
-
Нам не лише підтвердження про зарахування треба, а ще й вказати всі предмети які діти вчать в Канаді і їхній план на рік
-
А мене культурно відправили на говермент сайт Може треба якесь конкретне кодове слово сказати?
-
А зачем?
-
Дякую
-
t.me/calgarynewcomer/44299
-
t.me/calgarynewcomer/29450
-
Привіт. Порекомендуйте будь-ласка банк в якому відкрити рахунок. Де гарні умови для українців. І може є контакти україномовних співробітників. Буду дуже вдячна. Вибачте за стотисячне питання на цю тему, але нічого не змогла знайти
-
Ху із іт